Камен Воденичаров гостува в „Моят плейлист“ по БНТ 1


Камен Воденичаров изгря на екран още в самото начало на 90-те. Участва в създаването на Независимите български студентски дружества и тяхната  федерация. Прави го без да спира да учи. Камен Во става известен най-напред със Студентска програма „Ку-Ку“, продължава с предаването „Каналето“, а години по-късно и с „Шоуто на Канала“.

Междувременно ръководи и музикална телевизия, а напоследък получи много признания покрай епичната документална продукция за вековната история на столицата ни - „105 минути София“.

Воденичаров е режисьор, сценарист и гласът зад кадър, но тази събота ще излезне пред камерите на „Моят плейлист“, за да слушаме и гледаме заедно любимата музика на Камен Во.

Гледайте го в „Моят плейлист“ тази събота, 14 ноември, в 22:00 ч. по БНТ 1.

 

За предаването

„Кажи ни каква музика слушаш, за да разберем по-добре какъв си!“. Това е основният принцип на музикално шоу на Българската национална телевизия „Моят плейлист“. 

В предаването популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна и дори неочаквана гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана.

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио „Тангра“. Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията „Кречетало“ и „Денис и приятели“. Член е на журито в ‚Голямото рок междучасие“ на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара