Маги Джанаварова гостува в „Музика, музика“ по БНТ 1


Всяка неделя, музикантите ВенЗи и Йоанна Драгнева срещат зрителите на БНТ с едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове в забавното, музикалното и образователно предаване „Музика, Музика“.

Тази седмица специален гост на двамата водещи ще бъде чаровната Маги Джанаварова. Макар и онлайн, талантлива певица ще сподели пред зрителите своята приказка за успеха, ще разкрие кои са главните герои в нея и какъв е щастливият и финал. 

Гледайте „Музика, Музика“ тази неделя,  15 ноември 2020 г. от 13:30 ч. по БНТ 1 и следващата от 18:30 ч. по БНТ 2

Видео анонс: https://bnt.bg/news/magi-janavarova-mozheshta-znaeshta-i-uzhasno-talantliva-15112020-286108news.html 


За предаването

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, Музика“ стартира през 2018-та година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове. 

Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото. 

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара