„Алекс Райдър“ тръгва тази вечер от 21:00 по AXN


Кой любител на екшъна и приключенията не харесва шпионски саги, а и да си шпионин е доста вълнуващо, особено ако си тийнейджър! Точно такъв е случаят с младия Алекс, който случайно се озовава в ролята на шпионин, но само за да разбере, че сложната материя му се отдава с лекота, и че всъщност в цялата история няма нито една случайност!

Ото Фарант е в ролята на Алекс - лондонски тийнейджър, който без да подозира, още от най-ранното си детство е подготвян от МИ6 за опасния свят на шпионажа, като целта им е чрез него да проникват на места, до които обикновено не биха могли. Притиснат да помогне за разследването на смъртта на чичо си и връзката ѝ с убийствата на двама известни милиардери, Алекс с неохота приема нова самоличност и влиза под прикритие в отдалечен интернат, наречен „Пойнт Блан“. Изолиран далеч над снежната линия във френските Алпи, „Пойнт Блан“ е известен с това, че връща самозабравилите се тийнейджри на свръхбогатите обратно в правия път. Докато Алекс проучва историята в дълбочина, той открива, че учениците всъщност са обект на тревожен план, който Алекс ще трябва да осуети с риск за собствения си живот. 

На въпроса до колко си прилича с героя си, Ото Фарант отговаря така: 

„Иска ми се да си мисля, че съм едно обикновено хлапе, точно като него. Израстнал съм в Южен Лондон и след това нямаше нищо кой знае колко специално в годините, беше си едно чудесно детство. И си мисля, че след като публиката вижда на екрана едно обикновено хлапе, което някак успява в цялата лудница, на нея ще ѝ е много по-лесно да се идентифицира с героя ми. Алекс е нормален тийнейджър, съвсем като всички, той не е супер герой. Точно този момент много ми хареса - можеш да се свържеш само с истински човек, да го почувстваш близък, а Алекс е точно такъв - много истински и много отговорен! Чудесно беше да съм в неговата кожа!“

От тази вечер, гледайте всеки понеделник от 21:00 по AXN.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара