Въпросите, които вълнуват бизнеса – в новия подкаст на Bloomberg TV Bulgaria „Бизнес среща“


От 2 ноември водещата Таня Кръстева, мениджъри и предприемачи ще говорят за проблемите и плановете на бизнеса

Кои са най-големите предизвикателства през бизнеса у нас, какви са плановете за развитие на някои от най-големите компании в страната и как се отрази пандемията на предприемачите? Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде новият подкаст на Bloomberg TV Bulgaria „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева, главен редактор на единствената бизнес телевизия у нас. Той започва днес, на 2 ноември, от 13 часа, а всеки втори понеделник слушателите ще могат да проследят и новите издания.

Подкастът „Бизнес среща“ е мястото, в което мениджъри и предприемачи от различни сфери ще коментират важните за бизнеса теми, но и ще споделят опита си. Участниците ще обсъдят какви ползи може да извлече бизнесът от кризата с COVID-19 и успяват ли предприемачите да открият нова ниша в тази нетипична ситуация. 

Новият подкаст „Бизнес среща“ може да слушате в платформите на spotify, google podcast, apple podcast, както и на www.bloombergtv.bg, и Investor.bg. Първото издание започва с много интересни събеседници, които ще разкрият важните неща при компаниите за справяне  COVID-19 панедмията - Андрей Бъчваров, инвеститор и предприемач в ИТ сектора и Явор Николов, генерален директор на „Сенсата Технолоджис“ Пловдив. От тях ще научим кои са възможностите, които  пандемията предоставя на бизнеса и как компаниите трябва да подредят приоритетите си в кризисни ситуации. Подкастът регулярно ще обръща внимание и на предизвикателствата, с които се срещат малките компании по пътя към успеха, както и на добрите примери и иновативните решения. Стартъп екосистемата и актуалните новини около инициативата на Bloomberg TV Bulgaria „Вдъхновяващите 5“ също ще бъде постоянна тема, която слушателите ще могат да проследят интерес.

Подкастът „Бизнес среща“, както и останалите подкасти, може да откриете в специалната секция „Подкаст“ в сайта на Bloomberg TV Bulgaria. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара