ТЕДИ КАЦАРОВА РАЗКРИ ОБРАЗА НА ПАЛЯЧИ В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“


След изключително оспорвана битка с Булката, а след това и с Бебето за зрителските гласове, Палячи свали своята маска в най-мистериозното шоу – „Маскираният певец“. Зад любимия герой се криеше певицата Теди Кацарова, която избра да изпълни “I Follow Rivers” на Lykke Li. „Аз надвих най-големия си страх благодарение на шоуто – клаустрофобията в тази маска. Участието в „Маскираният певец“ беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало тази година – даде ми нов старт и ме прероди“, каза развълнувано веднага след разкриването на образа певицата. AZIS и Яна Маринова отбелязаха ново попадение и успяха да разкрият Теди Кацарова, а Алекс Раева и Владо Пенев бяха убедени, че зад маската се крие Люси Дяковска. 

На сцената на „Маскираният певец“ се разиграха четири впечатляващи дуела между осемте останали маски в този решаващ етап на мистериозната надпревара. Изпълнението на Булката на песента „Оставаме“ на Маргарита Хранова дори успя да развълнува Алекс Раева до сълзи, а представянето на Баба Яга вдигна публиката в студиото на крака. Следователите и гост-детективът Яна Маринова бяха силно затруднени от новите улики и смениха част от предположенията си от миналите предавания, а списъкът с имена на заподозрени се допълни с тези на Владимир Михайлов, Гъмзата, Евгени Минчев, Лепа Брена, Били Хлапето, Ицо Хазарта, Шеф Виктор Ангелов, Пламена Петрова, Невена Цонева, Борислав Захариев (Боби Турбото) и Дидо от D2. 

Под прожекторите зрителите на предването успяха да видят отново един от запомнящите се герои в миналия сезон на шоуто – Звездата. Под големите мускули на костюма се криеше Цецо Елвиса, който успя да изненада напълно детективите, които останаха заблудени от уликите и изпълнението и не успяха да го разпознаят. „Не е лесно да си звезда на тази сцена, но се чувствам супер!“, сподели Цецо Елвиса за вълнуващото си участие в „Маскираният певец“. 

Кой срещу кого ще се изправи и какви музикални изненади са подготвили седемте останали маски, не пропускайте да видите следващата събота в 20:00 по NOVA! 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара