Галин Стоев пред „Умно село“: Аз съм емоционален пътник, заседнал между етажите на света


Епизодът „Човек от Оз” с известния български и френски режисьор ще се излъчи на 22 ноември 

Харизматичен, интелигентен, самоироничен, Галин Стоев разказва откровено за себе си пред камерата на „Умно село“, запечатала и много забавни моменти от репетициите на култовия спектакъл в театър „199” с участието на Стефан Вълдобрев, Снежина Петрова, Вежен Велчовски, Радена Вълканова, Атанас Атанасов, Цветана Манева. Епизодът „Човекът от Оз“ с големия български и френски режисьор, Bulgaria ON AIR ще излъчи на 22 ноември, от 19:30 часа. 

„Хората от Оз” са емоционални корабокрушенци от действителността, които трябва да си измислят нова реалност – в нея боли по-малко и в нея имаш шанс да бъдеш себе си, без да се оправдаваш за това, което си“. Така режисьорът Галин Стоев описва героите от едноименната пиеса на Яна Борисова, с които се отъждествява и самият той. 

Епизодът е документирал и изключително интересния разказ, който Галин поднася импровизирано пред публиката в един „открит актьорски клас”, събрал множество любопитни зрители за директна среща с един от най-реализираните млади български режисьори – освен с успешните си постановки в България, той е режисьор на парижкия „Комеди Франсез”, а от 2018 година е директор на театъра в Тулуза.

Не пропускайте интересната среща на авторите на документалната поредица „Умно село“ с Галин Стоев – тази неделя, 22 ноември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара