КЪЦИ ВАПЦАРОВ ОТНОВО ИЗНЕНАДА ВСИЧКИ В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“


Една от най-атрактивните и весели маски във втория сезон на „Маскираният певец“ падна, а зад нея се криеше Къци Вапцаров. За втора поредна година популярният телевизионен водещ и режисьор поднася огромна изненада на детективите и зрителите, като в предходния сезон съживи героя на Шапката. Този път следователите до последно бяха абсолютно сигурни, че зад образа се крие Криско, а името на Къци Вапцаров не бе споменато нито веднъж. „Това, че съм в женски образ, трябваше да е изненадата. Благодаря на Кремена Халваджиян, костюмът беше уникален. Малко съжалявам, защото бях подготвил още готини парчета, но от друга страна съм много щастлив от участието си!“, сподели секунди след свалянето на маската Къци Вапцаров.

Седемте маски, стигнали до този ключов етап в мистериозната надпревара дадоха всичко от себе си с новите си изпълнения на сцената на „Маскираният певец“. Зрителите чуха хитове на Adele, Ariana Grande и Nicki Minaj, Jenny Lind, The Clash, Хиподил, Tarkan и Gun. Трите артистични дуела и новите улики затрудниха максимално детективите Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, както и гост-следователя – актьорът Тончо Токмакчиев, насочвайки  предположенията им в нови посоки. След споменатите имена зрителите чуха тези на Иван Бърнев, Христо Гърбов, Валери Божинов, Джулия Бочева, Пейо Филипов, Коцето Калки.

Вълнуващ момент за феновете на шоуто бе и появата на една от най-обичаните маски от предходния сезон – Розата. Живот на красивото цвете този път вдъхна певицата и актриса Нети, а звездният панел успя единодушно да разпознае гласа й след изпълнението на “Hijo de la Luna” на Mecano. „Никога не мога да се скрия с този ръст.“, пошегува се Нети след представянето си на сцената на „Маскираният певец“. 

Какви ще бъдат следващите музикални дуели и кой ще бъде следващият разкрит герой, не пропускайте да видите в събота от 20:00 ч. по NOVA! 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара