Тайни от килията и драматични моменти от американските съдебни зали по Crime + Investigation през декември


Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2020 по канал Crime + Investigation.

Джоди Ариас: Тайни от килията

15 декември, вторник, 22.00 ч. 


Седем години след осъждането на Джоди Ариас за убийството на бившия й приятел Травис Александър нови смущаващи данни по случая излизат наяве. В ексклузивно двойно интервю бившите съкилийнички на Ариас и нейни най-близки приятелки разказват за времето, прекарано заедно с нея зад решетките, и разкриват детайли и шокираща информация, споделени от самата нея, включително и нова теория за нощта на убийството на Травис Александър, буквално взривяваща всичко известно досега.


Коледа с Кенда 

От 17 декември, всеки четвъртък, 22.00 ч. 


Една от топ поредиците на Crime+Investigation – „Ловец на убийства“ – се завръща с от 17-и декември. Можете да гледате специални двойни епизоди на 17-и и 24-и декември. Лейтенант Джо Кенда е прекарал 23 години в полицейския участък на Колорадо Спрингс, където е натрупал спомени за цял живот от залавянето на убийци и от съдействието, което е оказал за разрешаването на близо 400 случая на убийства. Ярките спомени оживяват в този сериал, когато Кенда отваря отново своята ‘Книга на убийствата’ за зрителите – папките, в които се съхранява всеки  детайл от неговите случаи на убийства – за да се върне към най-смущаващите от тях, които продължават да го преследват до днес. Докато описва в подробности процеса на разкриване на престъпленията, Кенда претърпява и лична еволюция, която го кара да се примири с дълго потисканите кошмари. Както казва той: „Аз не искам да разказвам тези истории. Аз трябва да ги разкажа.“


Камера в съда

От 18 декември, всеки петък, 23.00 ч.


„Камера в съда“ се завръща със сезон 3, за да продължи да представя на зрителите най-драматичните моменти от американските съдебни зали. От стряскащи избухвания на обвиняеми до гневни съдии, този сериал отвежда на мястото, на което се е случила историята, върху която е фокусиран разказът. Водена от Дан Ейбръмс, поредицата „Камера в съда“ представя материали от действителни заседания, като са включени и интервюта със съдии, свидетели и жертви, които разказват истинската история на престъплението, скрита зад най-дивите и най-емоционални моменти от съдебните зали, отразени в продукцията.


Британски убийства с Дърмът Мърнаган

Продължава на 7 и 14 декември в 23.00 ч.


Поредицата „Британски убийства с Дърмът Мърнаган“ продължава да изследва разтърсващи случаи на убийства във Великобритания, като води зрителите през драматичните обрати на разследванията. Сред новите случаи, представени от известния британски журналист, е този на милионера Питър Морган, който кани младата майка Джорджина Симъндс да живее в един от имотите му и й плаща хиляди долара месечно, за да му бъде "приятелка". Отношенията им обаче се влошават и той започва да планира отмъщението си…  Откроявайки във всеки епизод по един случай, по който е работил или който е следил отблизо, Дърмът Мърнаган се насочва и към този с Леви Белфийлд, който е заподозрян за редица престъпления, включително и за сексуално посегателство, тежка телесна повреда и отвличане, но няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинения, докато накрая полицията го свързва с убийствата на млади блондинки… В епизодите са включени архивни кадри и интервюта с най-близки до случаите хора, както и свидетелски показания от членовете на семействата на жертвите и от следователите, пристигнали първи на местопрестъплението.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара