Книгата на тайните на Америка и колите, които изградиха света - по History през декември


Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2020 по History SD & HD.

Колите, които изградиха света

От 30-и ноември, всеки понеделник, 22.00 ч.


Поредицата „Колите, които изградиха света“ разказва историята на група конкуриращи се инженери, направили революция в транспорта и променили света завинаги. Водени от стремежа към иновации и тласкани от конкурентна борба за надмощие, тези гении създават най-трансформиращото изобретение на 20-ти век, основавайки нови индустрии и донасяйки свобода, която никой никога не си е представял преди появата на автомобила. Проучвайки иновации в период, надхвърлящ един век, и обхващайки марки като Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche, Rolls Royce и много други, поредицата представя драматичните истории зад най-големите имена в автомобилната индустрия. 

Книгата на тайните на Америка: Специално издание

От 8-и декември, всеки вторник и сряда, 22.00 ч.


Американската история може да бъде разказана по много начини. Макар че голяма част от историята на страната е широко известна, има и една друга част от нея, оставаща в сянка. Истории и места, които досега са били забулени в тайна и са останали скрити от погледа на обществото… ще бъдат извадени наяве. Всеки двучасов епизод ще даде на зрителите таен достъп до някои от най-знаковите места и организации в Америка. Миналите епизоди ни отведоха в Пентагона, Зона 51, ФБР и дори в Белия дом. Сега “Книгата на тайните на Америка: Специално издание” ще стигне още по-далече от когато и да било в стремежа си да покаже на зрителите истината, която се крие зад съвременните нови шокиращи заглавия.


На лов за балтийско злато

От 17-и декември, всеки четвъртък, 23.00 ч.


В новия сезон на поредицата „На лов за балтийско злато“ се връщаме към героите, чиито живот е завладян от „кехлибарената треска“. Крсзизек и неговите служители не са забравили големите находки в парцела близо до Гданск и се връщат, за да проверят дали тази площ може да им предложи още нещо. Неочаквано, залежите, които са намерили, привличат и аматьори - собственици на имоти. Капитан Бенедикт и екипажът на катер HEL-6 все още претърсват риболовните мрежи за кехлибари, които понякога се намират по-често и от рибата. Те също така определят други изследователски методи, защото Балтийско море е все по-негостоприемно към тях. Томек, който очаква буря всяка година, сега се нуждае от повече суровини, отколкото сам може да събере. Героят си поставя уникална цел – започва да изгражда най-големия създаван някога модел на „Титаник“, изработен от кехлибар, като се надява да го включи в „Книгата на рекордите на Гинес“. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара