Всеки може да бъде герой и да се забавлява с пътешествия и приключения по JimJam през декември


Представяме ви акцентитe и премиерите през декември 2020 по детския телевизионен канал JimJam.

ПРЕМИЕРА

Герои на града - филмът

6 декември, неделя, 13.09 ч.


Подобно на сериала със същото име, филмът „Герои на града“ е вълнуващо приключение с истории за приятелство и взаимопомощ, за споделяне и грижа и подчертава посланието, че всеки е важен! Основни герои са полицейската кола Поли и пожарникарската кола Фиона, които помагат на хората от града да залавят крадци, да гасят пожари и да решават тайнствени случаи. В тези истории всеки може да бъде герой!


Филмов блок всяка събота и неделя

Във филмовите блокове през декември – всяка събота и неделя от 13.09 ч. – JimJam ще предложи на децата филмите от поредицата за Любопитния Джордж – „Любопитния Джордж: Последвай тази маймунка“, „Любопитния Джордж: Обратно в джунглата“, „Любопитния Джордж: Фестивал за Хелоуин“!


Любопитния Джордж: Последвай тази маймунка


Най-обичаната и най-любознателната маймунка в света се завръща в „Любопитния Джордж: Последвай тази маймунка“ – изпълненото със забавления продължение на хитовия анимационен филм „Любопитния Джордж“. Бъдете с Любопитния Джордж и Човека с жълтата шапка, които ще се отправят на щуро приключение из страната, за да съберат тъгуващото по дома си слонче Кайла с неготово семейство. Това необичайно трио се изправя пред всякакъв вид комични бедствия и среща живописни герои, за да научи в края на краищата, че с помощта на семейството, приятелите и решителността може да бъде постигнато всичко.


Любопитния Джордж: Обратно в джунглата


В това филмче Любопитния Джордж тръгва на епично пътешествие, което го отвежда в джунглите на Африка и се превръща в незабравимо приключение заедно с някои нови приятели-животни.  


Любопитния Джордж: Фестивал за Хелоуин


Любопитния Джордж няма търпение да започнат тържествата за Хелоуин  - изрязване на тикви, конкурси за костюми и особено годишния фестивал в града. Истинското забавление обаче започва, когато Бил разказва на Джордж и Али една призрачна приказка за плашило, което се появява в района по време на Хелоуин. Въпреки че Джордж и Али не са уплашени от историята, те са решени да разберат дали това плашило е наистина е реално...


Звезда на месеца продължава да е Любопитния Джордж


Разбира се, всичко, свързано с Любопитния Джордж, е забавно, любопитно, но и много полезно за познанията на децата за света около тях. Затова и през декември звезда на месеца продължава да е Любопитния Джордж! Любопитството на осиротялата африканска маймунка, доведена Африка в оживения град от Човека с жълтата шапка, ще продължава провокира и любопитството на малките зрители... Децата ще видят нови приключения в забавни клипове и ще разберат още интересни неща за характера на палавото маймунче от поредицата филми „Любопитния Джордж“ – всеки ден от 1-ви до 31-ви декември. 

Всеки ден малките зрители ще научават и интересни факти за маймуните в поредицата „Знаехте ли, че…“, както и да гледат образователни кратки клипове за тях.


Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.04 до 10.00 ч. и от 17.04 до 18.00 часа             


През декември тематичните образователни блокове на JimJam ще представят поредните нови епизоди от поредиците „Кайю“, „Кит и Кейт“ и „Отгатни с Джес!“.  Заедно с четиригодишния Кайю децата ще откриват нещо ново и интересно всеки ден, като понякога компания ще им правят и неговото коте Жилбер, плюшеното му мече Теди и динозавърчето – играчка Рекси. Малките зрители ще се забавляват с новите предмети, открити от котетата Кит и Кейт, и ще се учудят как те могат да ги отведат на забавни приключения.  Ще видят също как котето Джес и неговите приятели винаги се опитват да си помогнат един на друг и да разрешат взаимно проблемите си, като поставят един „Голям въпрос“, на който отговарят чрез „питане, тестване, намиране на начин“.


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара