Кои са победителите в стартъп инициативата „Вдъхновяващите 5“ – очаквайте в четвъртък в „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria


Кои са петте стартъп компании, които вотът на публиката определи като най-вдъхновяващите стартиращи бизнеси в България – отговорът на този въпрос ще научите в четвъртък сутрин, 3 декември, от сутрешния блок нa Bloomberg TV Bulgaria.

В рамките на „Бизнес старт“ – от 09:30 часа до 10:30 часа, ще бъдат обявени имената на петте компании, които са спечелили най-много гласове за подкрепа сред потребителите и аудиторията. Те ще получат една от най-ценните награди – ноу-хау как да развият бизнеса си и да привлекат допълнително финансиране за проектите си от глобални лидери в стартъп екосистемата от София, Сан Франциско, Лондон и Франкфурт.

Вдъхновяващата стартъп петица ще бъде консултирана от специален менторски колектив, който Bloomberg TV Bulgaria подбра прецизно. Менторите, които ще помогнат с напътствия и съвети на победителите, са Диана Стефанова - вицепрезидент „Глобална стратегия за развитие” във VMWare, управляващият директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor Bulgaria Момчил Василев, Светозар Георгиев - съосновател на Telerik, Telerik Academy и Campus X, както и архитектът и предприемач от Лондон Адел Закут и Деян Витанов от Сан Франциско - маркетингов директор на световната гейминг компания Playco и основател на компанията в Силициевата долина Chobolabs. Стартъпът на Витанов е фокусиран върху електронни спортове на мобилни устройства. За реализацията му предприемача успява да набере почти 10 млн. долара капитал от някои от най-добрите инвеститори в САЩ. 

Кои са победителите във „Вдъхновяващите 5“ – стартъп инициативатa, с която Bloomberg TV Bulgaria отбеляза петия си рожден ден в България, гледайте на 3 декември в „Бизнес старт“ от 09:30 часа.

Повече за инициативата и всичко актуално от нея може да следите в ефира и каналите на Bloomberg TV Bulgaria – на bloombergtv.bg,  Facebook, LinkedIn и Instagram.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара