Bulgaria ON AIR ще е домакин на Годишните награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020


Грандиозното събитие ще се излъчи на живо в ефира на телевизията на 5 декември, от 20 часа 

В края на тази различна и трудна година за целия свят, Bulgaria ON AIR ще предложи грандиозен спектакъл на зрителите си. Политематичната телевизия ще бъде домакин на третите Годишни награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020 на Нацоналната асоциацията на бойните спортове. 

Тази годината заради пандемията и в унисон с препоръките на здравните власти, церемонията по връчването на големите отличия за бойни спортове ще се проведе в телевизионен формат и директно от студиото на Bulgaria ON AIR, с преки включвания от цялата страна. Бляскавата церемония ще се състои на 5 декември, от 20:00 часа, и ще се излъчи на живо в ефира на Bulgaria ON AIR, както и каналите нa Boec.bg и на Националната асоциация. 

Водещ на церемонията ще бъде Златимир Йочев, едно от лицата на сутрешния блок „България сутрин“. Той има богат опит като водещ на много важни и разнообразни национални събития, сред които и такива в сферата на бойните спортове и международното професионално спортно шоу SENSHI. Това ще е третият път, в който Златимир ще води Годишните награди „Златен пояс“. 

По време на церемонията специален гост ще бъде министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който ще връчи петте големи приза - статуетките „Златен пояс“ 2020 година. Те ще бъдат раздадени в категориите: „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“. Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци. Специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg, които са медиен партньор на тв събитието.

Годишните награди „Златен пояс“ се провеждат за трета поредна година по инициатива на председателя на НАБС и на Професионалната лига на Световния киокушин съюз шихан Иво Каменов. Целта на наградите е да отличат върховите постижения на състезателите и да се наградят усилията на всички, които работят за развитието на бойните спортове у нас.

Националната асоциация на бойните спортове е единствената организация в сферата на бойните спортове, акредитирана от Министерството на младежта и спорта на България. Тя е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България.

В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.

Bulgaria ON AIR е и специален медиен партньор на събитието.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара