Премиерни сезони на хитови сериали и силна екшън-трилър селекция във „Филм на седмицата“ по AMC през януари


Представяме ви акцентитe и премиерите през януари 2021 по канал AMC.

НОСФЕРАТУ

Сезон 2

Премиера

4 януари, 23.00 ч.

В ролите:  Ашли Къмингс, Закари Куинто, Джахкара Смит, Олафур Дари Олафсон, Вирджиния Кул и Ебън Мос-Бакрач.


„НОСФЕРАТУ“/ „NOS4A2“, ексклузивен хорър сериал на AMC за свръхестественото, базиран на едноименния бестселър на Джо Хил от 2013 г.

В центъра на действието в „НОСФЕРАТУ“ е Вик Маккуин (Ашли Къмингс) – даровита млада жена, която открива, че има свръхестествена способност да намира загубени вещи. Тази способност я въвлича в противоборство с Чарли Манкс ( Закари Куинто) – изкусителен безсмъртен, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато ледено-студено коледно селце във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и нещастието е забранено със закон. Вик се бори да разгроми Манкс и да освободи жертвите му, без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва.

Действието във втория сезон на „НОСФЕРАТУ“ се развива осем години след събитията от първия сезон. Вик Маккуин (Ашли Къмингс) е решена повече от когато и да било да унищожи Чарли Манкс (Закари Куинто). Чарли, изправен пред собствената си смъртност, отчаяно желае да отмъсти на Вик. Този път той насочва усилията си към човека, който означава най-много за Вик – осемгодишния й син Уейн. Надпреварата за душата на Уейн изправя Вик и Чарли в чудовищен сблъсък, принуждавайки и двамата да се сблъскат с грешките от миналото си, за да си осигурят контрол над бъдещето на Уейн.


ФАРГО

Сезон 4

Премиера

4 януари, 23.45 ч.

В ролите:  Крис Рок, Джейсън Шварцман, Джеси Бъкли и др.


Действието в сезон 4 на „Фарго“ се премества в Канзас Сити. През 1950 г. два престъпни синдиката, които се борят да осъществят част от американската мечта, постигат крехко временно примирие. Те съвместно контролират алтернативна икономика, базираща се на експлоатация, корупция и наркотици. За да заздрави примирието им, Лой Кенън (Крис Рок), ръководителят на „черния“ престъпен синдикат, отстъпва най-малкия си син Сачъл (Родни Джоунс) на врага си Донатело Фада (Томазо Раньо) – боса на италианската мафия. В замяна на това, Донатело предава най-малкия си син Зеро (Джеймисън Брачиофорте) на Лой.

Крехкото примирие е застрашено, когато Донатело умира в болницата след рутинна хирургична операция. Веднага се задейства неочаквана верига от събития…


Филм на седмицата 

Всяка петъчна вечер

През януари AMC предлага силна екшън-трилър селекция  в тематичния цикъл „Филм на седмицата“! 


Американският военен научнофантастичен апокалиптичен екшън „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия“ (2011), режисиран от Джонатан Либесман, можете да гледате на 1 януари в 21.05 ч. Сюжетът е по сценарий, написан от Крис Бертолини, и представя неочаквана и ужасяваща извънземна атака над Земята. В ролите ще видим Ерън Екхарт, Мишел Родригес, Рамон Родригес, Уил Ротар, Кори Хардрикт, Бриджит Мойнахан, Ноел Фишър, Майкъл Пеня и Джоуи Кинг.

На 8 януари в 21.05 ч. не пропускайте да разберете може ли да бъде изправена пред правосъдието една от най-влиятелните банки в света в завладяващия трилър „Интернешънъл“ (2009) с Клайв Оуен и Наоми Уотс.

Предложенията към феновете на трилъра продължават на 15 януари в 21.30 ч. с филма „Опасни води“ (2016) на режисьора Жауме Колет-Сера – как можеш да оцелееш, когато си попаднал в ловния район на голяма бяла акула и си в капан на 200 метра от брега. С участието на Блейк Лайвли, Оскар Хайнада и Седона Лег.

Мат Дилън, Жан Рено, Лорънс Фишбърн, Амаури Ноласко, Мило Вентимилия, Скит Улрих и Колумб Шорт  гледайте в екшън трилъра на режисьора Нимрод Антал „Железен план“ (2009) на 22 януари в 21.35 ч.

Смразяващия свръхестествен трилър „Окото“ (2008) с участието на Джесика Алба, Паркър Поузи, Алесандро Нивола и Раде Шербеджия очаквайте на 29 януари в 21.25 ч. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара