Могъщи природни явления и съкровища в пустошта по Da Vinci през януари


Представяме ви премиерите и акцентите по Da Vinci през януари 2021.

Детски програми – премиери

Сияя: По дирите на Голямата змия 

(4 епизода)

Събота, 16 януари, 14:30 


Пригответе се да навлезете още по-навътре в отдалечените части на Западния нос на Южна Африка с всички нови епизоди на Сияя! Присъединете се към Уумпи и екипа му от млади любители на приключения в откриването на скрити съкровища в пустошта, като дърво, което може да се използва като хладилник, растение, на което може да се свири като на музикален инструмент, и дупка в земята, която диша като живо същество! Възхитете се на най-старите рисунки в Африка, разгледайте един от най-големите каньони в света и погледнете отблизо големи змии и отровните им зъби! Впуснете се в приключението, създайте връзка с природата и разкрийте мистериите на Южна Африка! Гледайте канал Da Vinci на 16 януари в 14:30 ч., за да видите премиерата на „Сияя: По дирите на Голямата змия“. Ще е диво забавление!


Знаете ли че? 

(Сериал)

От 23 януари, всяка събота и неделя, 15:30 


Изследвайте света около нас и открийте как работят нещата със „Знаете ли че?“. Научете как работи бормашината, как прясното мляко става кисело, как лети хеликоптерът, как часовникът показва времето и още много удивителни неща! Водещата Мади Моат задълбочено ни запознава с начина, по който са направени нещата – от ежедневните предмети в дома ни до непознати такива! Гледайте канал Da Vinci на 23 януари в 15:30 ч. и останете любопитни!


Предавания за възрастни - премиери

Опасната Земя 

(6 епизода)

От 10 януари, всяка неделя, 23:00 

 


Вулкани. Полярни сияния. Лавини. Айсберги. Урагани. Мълнии. Тези могъщи природни явления са били трудни за изследване и проучване… досега. Нови разработки в камерните технологии вече произвеждат зашеметяващи изображения, които помагат на учените да открият още новости за тайните на нашата планетата. Гледайте „Опасната Земя“ по Da Vinci, за да се запознаете с последните изследвания и да видите с очите си тези неверояятни кадри. 10 януари в 23:00 ч.

Специални акценти

Изобретения и житейски трикове

Неделя, 10 януари, от 11:05 до 15:30 


Този уикенд честваме изобретенията и житейските трикове с вдъхновяващи предавания за големи мислители и вълнуващи идеи! 

Изкачете се в небесата и изследвайте най-епичните проекти за къща на дърво в „Да поговорим за наука“, и научете супер просто телефонно хакване тип „Направи си сам“ в „Как да правим нещата добре“. Освен това се запознайте с умовете, изобретили първия задвижен с бензин автомобил в „Абсолютно гениално с Дик и Дом“,  и разберете как брилянтен рекламен трик е осигурил успеха му. 

Открийте хората, които променят света, и се вдъхновете и вие да направите същото! Гледайте канал Da Vinci на 10 януари в 11:05 часа, за да видите всичко това и още много други неща. Смайващо е!


Детски програми – продължаващи предавания


Да поговорим за наука - сезон 2 

Всяка събота и неделя, 16:00 

Операция „Ох!“ - сезон 8 

Всяка събота и неделя, 16:30 

Топ предавания

Предавания Делнични дни Уикенди

„Уголемена наука“ Всеки четвъртък, 18:30 Всяка събота и неделя, 17:00 

„Изследователи: Направи си сам наука“ Всеки петък, 19:30

„Абсолютно гениално с Дик и Дом“ Всяка събота, 19:00

„Операция "Ох!" От понеделник до петък, 17:30 Всяка събота и неделя, 16:30 

„Ужасна история“ От понеделник до петък, 17:00 Всяка събота и неделя, 17:30 

„Знаеш ли как?“ Всяка събота и неделя, 20:00

„Ловци на история“ Всеки вторник, 18:30 Всяка неделя, 19:00 

„Да поговорим за наука“ Всяка събота и неделя, 16:00

„Сияя – Елате с нас в дивата природа“ Всяка събота и неделя, 15:30

„Как да правим нещата добре“ Всеки петък, 17:30

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара