Нова поредица, вълнуващи истории, звездни откровения и музика на живо – в празничните издания на "Преди обед"


Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Рая Пеева поднасят празнично настроение и свежи изненади от Бъдни вечер до Нова година

Много смях, вдъхновяващи истории, звездни гости, вкусни предизвикателства, вълнуващи музикални изпълнения и началото на една нова поредица очакват зрителите на „Преди обед“ от 24 декември до Нова година. По случай най-светлите празници, обичани и популярни лица ще си спомнят за най-щастливата Коледа и най-хубавия подарък. При някои празникът е свързан с раждането на нов живот, а при други със загубата на близък. Но за всички той е свят. Актьорът Христо Гърбов, златното момиче на борбата Станка Златева, лъчезарната кака Лара, водещият на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис, рапърите Павел и Венци Венц и певицата Дара ще повдигнат завесите около личните си светове за зрителите на предаването.

В празничния ефир с шест издания се завръща поредицата „Сготвено с любов“, в която Рая Пеева ще гостува в кухните на известни личности, за да разбере техните любими празнични рецепти.

Пред погледа на зрителите на bTV постна вечеря ще сготвят певицата Белослава, съпругът й Евгени Йонов и тяхната дъщеря Божидара. Коледният пир, гарниран с весели истории ще бъде в ръцете на братя Аргирови. Гери Турийска и Ясен Козев също ще отворят дома си и откровено ще споделят за изпитанието Covid-19, което беляза и тяхната 2020 година. Лео Бианки ще разкрие силата на приятелството и ще приготви рецепта в стил "Животът е прекрасен". Любимецът на малки и големи Бате Енчо ще докаже „кой е по-по-най“ в кулинарните предизвикателства. Висш пилотаж в кухнята ще покажат и две прими - оперните певици, майка и дъщеря, Дарина Такова и Мила Михова, които владеят изкуството да посрещат гости за всеки празник.

Нека бъде музика! От Бъдни вечер до Нова година в студиото на „Преди обед“ популярни изпълнители ще пеят на живо световните хитове, които звучат по това време на годината. Сред звездите са ангелогласната Михаела Маринова, нестандартната Мила Роберт и Свилен Ноев от група "Остава", който ще изпълни песен в дует с Рая Пеева. И още - ЛаТиДа, Криста и Любо Киров във вълшебно изпълнение с маестро Живко Петров на 31 декември.

Екипът на „Преди обед“ ще даде старт на нова поредица, посветена на щастието. Всяка седмица репортерът Валерия Скимици ще среща зрителите с експерти по темата и ще разказва лични истории, които доказват, че щастието не бива да се чака, а да се търси и намира.

Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще отправят поглед към необикновената 2020 година с най-гледаните клипчета онлайн, с конспирациите, които завладяха света, с думите на годината, с промените на живота и ежедневието ни, с добрите новини, които все пак намериха място в пандемията. 

В навечерието на Бъдни вечер за предстоящия юбилей 40 години на сцена и за незабравимите детски Коледи ще сподели певецът Георги Христов. 

За потребността да правиш добро и да си полезен на другите в студиото ще разкажат бригадир Владимир Караджов и любимата му Цвети. През 2020-а година те бяха доброволци в Covid-отделение и подадоха ръка на пациентите в болницата. 

Специални гости в предаването ще бъдат и две актриси, две астрални близначки. За съвпаденията в животите им ще споделят Ани Пападопулу и Радина Боршош.

Часове преди Бъдни вечер в "Духът на здравето" зрителите ще научат за невероятната история на Иво Андреев, който след 10 години в ада на наркотиците намира мотивация да започне на чисто, става баща на момченце и след сложно изпитание се превръща в негов единствен спасител, дарявайки му част от черния си дроб. За щастливата развръзка ще разкаже д-р Неделя Щонова.

А часове преди настъпването на 2021-а, за обратите в живота ще сподели една студентка, която гледа "Духът на здравето", влюбва се в лекарската професия, изоставя журналистиката, записва медицина и в момента е посветена на мисията да носи достойно бялата престилка.

Критикът Деян Статулов ще поднесе още от магията на Коледа с филмите, които ни събират пред малкия екран. Какво се случи с актьорите от "Сам вкъщи" 30 години по-късно и къде са днес звездите от "Наистина любов" - отговорите само в минутите за кино.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара