Габриела Наплатанова с отличие от Асоциацията на българските авиокомпании


Наградата е за коректно отразяване на проблемите на българската гражданска авиация

Дългогодишният репортер на bTV Новините Габриела Наплатанова е сред отличените журналисти в годишните награди на Асоциацията на българските авиокомпании, които се връчват по повод Международния ден на гражданската авиация. Журналистът на bTV заслужи приза с репортажите и филмите си, отразяващи дейността и проблемите на българската гражданска и бойна авиация. 

Отличието от Асоциацията на българските авиокомпании и Института за въздушен транспорт е поредно за Габриела Наплатанова и екипа на bTV. За 20 години в нюзрума на телевизията тя е носител на множество престижни награди, заслужени в резултат на десетките предизвикателства, които журналистът посреща в името на зрителите. Налагало й се е дни наред да носи на гръб теглото си като оборудване и балистична защита, да живее на палатка в продължение на седмици в Ирак, да лети на изтребител и да плава на свръхсекретен кораб от ракетния щит на Европа. Голяма част от енергията си Габриела Наплатанова посвещава на отразяването на въоръжени конфликти от горещи точки – Македония, Косово, Ирак и Афганистан. Сблъсква се с последиците от терора и на летищата в Сарафово и Истанбул. Името й стои зад хиляди разказани човешки истории и големи журналистически проекти на военни теми. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара