Д-р Неделя Щонова с награда от Българската педиатрична асоциация


Водещата на „Духът на здравето“ в „Преди обед“ заслужи отличието за журналист, ангажиран с проблемите на здравеопазването

Водещата на рубриката „Духът на здравето“ в ефира на „Преди обед“ по bTV - д-р Неделя Щонова, бе отличена от Българската педиатрична асоциация с наградата за журналист, ангажиран с проблемите на детското здравеопазване. Годишните отличия на асоциацията за принос към детското здравеопазване в България се връчват за четвърта поредна година, като поради извънредната пандемична обстановка този път награждаването се проведе онлайн.

Д-р Щонова благодари за признанието и сподели: „Тази награда е за всички нас – екипа на „Преди обед“. Никога няма да загубя желание да се боря за тази кауза - физическото и емоционално здраве на децата ни, защото тяхното здраве сега е бъдещето на нашата нация занапред.”

Отличието от Българската педиатрична асоциация е поредно признание за работата и дългогодишните усилия на д-р Неделя Щонова, която през лятото на тази година бе отличена от академик Богдан Петрунов и с наградата “Медии и социално отговорно поведение в условия на глобална пандемия”, по време на шестото издание на Националните медицински награди 2020. Четири континента, повече от 1300 предавания и над 300 вдъхновяващи лични истории на пациенти по света и у нас - това е равносметката за 20 години в ефир на д-р Неделя Щонова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара