Специален коледен епизод на “Ловци на храна” излъчва bTV на 24 декември от 12.30 ч.


Chef Андре Токев и приятели омайват с нетрадиционно поднесени традиционни български ястия

Боб с какао и гряена бира са сред шедьоврите им 

Специален коледен епизод на кулинарното приключение “Ловци на храна” ще излъчи bTV на празничния 24 декември от 12.30 ч. на обяд. Екстравагантни рецепти на традиционни български ястия за Бъдни вечер и Коледа ще ни поднесе кулинарният откривател Chef Андре Токев. Този път той ще изненада зрителите и със сериозно подкрепление в лицето на четирима кулинарни топ готвачи и негови верни приятели. Четиримата “другари по черпак” са едни от най-големите имена в кулинарните среди у нас и по света. Това са председателят и членове на Българската асоциация на професионалните готвачи – Димо Димов, Андрей Стоилов, Ути Бъчваров, Джун Йошида и най-младият сред видните chef-гости – Владимир Тодоров. Всички те ще бъдат негови специални гости в уютна, планинска хижа в село Баня, Разложко, където всеки от тях ще сподели пред зрителите своя уникална рецепта. Всички ястия ще бъдaт приготвени от изцяло български продукти. На масата ще има смилянски боб, свинско от специална порода свине - “мангалица” и традиционна питка, които ще бъдат представени в най-неочаквана и бляскава светлина. Сред шедьоврите в епизода на 24 декември ще са боб с какао и греяна бира, а също и необикновен паниран боб, свинско с туршия, патешки терин и още.

Mястото на срещата на chef-овете не е случайна - село Баня до Разлог е едно от древните селища у нас, с много минарални извори и запазени атрефакти от тракийско и римско време. Смята се, че това е мястото, където е заквасено първото кисело мляко. В епизода Chef Токев ще посети ферма за отглеждане на специална порода свине “мангалица” и ще ни запознае с някои от минералните извори в района и Римската баня.

Коледното издание на предаването ще даде възможност на петимата майстор-готвачи да се развихрят пред екрана с наточени ножове и неповторим хъс за готвене. Какви други изненади са подготвили – предстои да разберем в “Ловци на храна” на 24 декември от 12:30 ч. по bTV.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте нямам думи никакви интересни неща няма да
  Изльчват по празниците нямам думи

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте Господин Кристиян препорьчвам ви латино
  Сериала хит Бети в Ню Йорк с 120

  123 епизода

  Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55

  22 часа

  И всяка сутрин без сьботите и неделите от 9 до 9 55


  10 часа с огромен успех в ефира на Бтв Лейди

  Епизодите ги има на испански език в ютуб

  Аарон Диас
  Артуро Гаярдо от латино сериала хит Земя на честта е
  В ролята на Рикардо

  Най добрият приятел на главният герой Армандо

  Ерик Елиас е Армандо
  Елифер Торес е Беатрис
  Бети
  В живота Елифер Торес е певица
  Може да слушате нейните песни в ютуб

  Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара