Коледа в стил „Мърдок“ по Epic Drama - от 19 декември


Брендън Койл от Downton Abbey, Ед Аснър от Elf, Кели Роуън от Orange County се присъединяват към любимия ви актьорски състав в това специално издание на „Криминалните случаи на Мърдок“ с филмов формат, което задава един неудобен въпрос… „Кой открадна Коледа?“

Втората добра новина за почитателите на поредицата с детектив Мърдок: сезон 10 дебютира в ТВ дома на епичната драма на 4 януари, понеделник, в 21:15.

Първото специално празнично издание на „Криминалните случаи на Мърдок“ ще дебютира по Epic Drama в цяла Централна и източна Европа в 22:00 в събота, 19 декември с повторение на Бъдни вечер от 19:45 и на Коледа – отново в 22:00. 

Филантропът Алистър Макгауън е открит мъртъв на парти в имението си и дарените подаръци за нуждаещите се деца, са откраднати. 

В една снежна нощ преди Коледа, детектив Мърдок и доктор Огдън са на прием в имението Макгауън, заедно с инспектор Бракенрийд, съпругата му Маргарет и полицаи Крабтрий и Хигинс.  За гостите на вечерта, сред които са сираци и пациенти от The Hospital for Sick Children, се изнася представлението на „Малката кибритопродавачка“ с Мери Пикфорд в главната роля. 

Истинският подарък за децата, обаче, е когато г-н Ранкин (Brendan Coyle) и домакинята, г-жа Милисънт Макгауън (Kelly Rowan) представят специалния гост, Св. Ник. 

За зла участ, когато завесата се вдига, за да се покаже Алистър Макгауъл, домакина-филантроп в костюм на Дядо Коледа, той се оказва безжизнен, а щедро дарените подаръци за нуждаещите се деца – откраднати! 

Докато детектив Уилям Мърдок разследва убийството на Макгауън, той разбира, че местният бизнес магнат открито е враждувал с бившия си партньор Сайръс Линч. 

Полицията на Торонто не може да намери основния си запозодрян, но пък бързо открива липсващите подаръци, оказали се раздадени на улицата от мъж, който твърди, че е истинският Св. Ник – в ролята е носителят на поредица награди „Еми“ и „Златен глобус“, Ед Аснър. Въпреки протестите на помощницата му, Мери Пикфорд, те го арестуват.

Появяват нечисти сили, които застрашават мирния дух на празниците и Мърдок разбира, че не само трябва да реши ужасяващото престъпление, но и да спаси Коледа.

„Криминалните случаи на Мърдок: Коледа в стил „Мърдок“ е по Epic Drama на 19 декември и на 25 декември от 22:00, на 24 декември от 19:45 и на 27 декември след 23:30.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте моля Диема Фемили спрете сериала хит

  Добрата вещица
  И пуснете нов латино хит сериал или на Телевиса
  Или на Телемундо в ефира си

  Време е вече

  Моля пратете това на Диема Фемили

  Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте време е вече значи Диема Фемили могат

  Турски и индиски сериали да пускат в ефира си

  Време е за нови латино хит сериали и на Телевиса

  И на Телемундо в ефрира на Диема Фемили

  Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте Бтв Комеди много сте нагални


  Моля пускайте другите аржентински сериали


  В ефира си Бтв Комеди


  Стига с простотиите в ефира си който изльчват в ефира си

  Моля Бтв Комеди пуснете другите обещани
  Латино хит сериали в ефира си

  Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара