Документалната поредица „Умно село“ по Bulgaria ON AIR представя: „В главната роля: Надя Тодорова”


Епизодът ни връща към любопитни моменти от битието на любимата българска актриса приживе, наричана от всички „мама Нада”

Малко преди да седне на инвалидния стол, в който ще угасне в далечна Прага през 2016 година, легендарната актриса Надя Тодорова, наричана от всички с обич „мама Нада“,  посрещна камерата на „Умно село” в любимия Асеновград. Филмът „В главната роля: Надя Тодорова“, който пази спомена за онази енергична и темпераментна голяма българска актриса, Bulgaria ON AIR ще излъчи на 20 декември, от 19:30 часа. 

В епизода авторите на поредицата гостуват на стихията, изрекла култови реплики в българското кино като „роднина-милиционер; роднина-милиционер”; „Вземи ме, лодкарю, в своята ладия лека”. Оттеглила се от суетата на филмовите площадки в любимия си град, темпераментната актриса не живее никак скучен живот. 

Камерата запечатва спомена за Надя Тодорова, тъкмо когато е сключила църковен брак с верния си съпруг Кольо Теменугов, с когото са заедно цял живот – ей така, „за купона”... Пак за купона, двамата стават чаплинови герои в кратък чернобял ням филм, разказващ тяхната „лъв стори”.

Големият художник Иван Кирков – любим приятел и съсед, както и група верни другари-диабетици, с които споделя ежедневния арменски сутляш с много захар и мед, са останалите герои в този „филм във филма” – истинско забавление за екипа, истинско удоволствие за сетивата на зрителя.

Не пропускайте вълнуващия епизод от поредицата „Умно село“ с Надя Тодорова в главната роля – тази неделя, 20 декември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара