Кое е най-популярното съдържание във Vbox7.com през 2020 г.?


И тази година българската платформа за видеосподеляне Vbox7.com публикува своите Годишни класации за най-популярното съдържание през 2020 г. в две категории – Top 100 най-гледани видеоклипове и Top 100 най-четени статии >> https://bit.ly/37lCiIm

Начело на видеокласацията за 2020-та застават новини около COVID-19, неговата превенция и разпространение у нас и по света. Сред другите международни теми, които са вълнували потребителите на сайта, са оттеглянето на Мегън Маркъл и принц Хари от кралското семейство, както и фаталния инцидент с баскетболиста Коби Брайънт от началото на годината. Най-голям интерес сред българските популярни лица са предизвикали видеата, свързани с Ванга, ген. Мутафчийски, Кубрат Пулев, Сузанита, Джулиана Гани, Андреа и други.

Българските телевизионни и уеб сериали също заемат своето заслужено място в класацията Топ 100 на Vbox7.com, като с най-много епизоди в нея участват семейната комедия „All Inclusive”, криминалната драма „Братя“ и уеб сериалът „Аз съм Изи“. От развлекателните формати на NOVA абсолютен лидер сред потребителите на Vbox7.com е екстремното риалити „Игри на волята“, следвано от шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“.

2020-та година утвърди Vbox7.com и като любима дестинация на потребителите отвъд видеосъдържанието – темите, които развълнуваха най-често посетителите в сайта са децата, връзките и разделите на любимите популярни личности у нас и по света. В сайта могат да бъдат открити статии за всичко актуално от световния и родния шоубизнес, известните лица от света на интернет, музиката, киното, телевизията, дори и политиката в светски аспект. Доказателство за това е най-четеният материал в платформата за 2020-та, който е генерирал над 160 000 преглеждания и е свързан с първата дама на САЩ – Мелания Тръмп.

Сред първите 10 най-четени статии във Vbox7.com за 2020 влизат и тези за участниците в сезон 2 на „Игри на волята“, за предсказанията на Ванга за годината, за певците Константин и Луна, както и за актрисата Искра Донова от сериала „Братя“.

Цялата класация с най-гледаните видеоклипове и най-четените статии във Vbox7.com за 2020 можете да видите тук: https://bit.ly/37lCiIm

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара