NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение


Положително настроение и емоции ще предложи NOVA в последния ден от 2020 г. За празничния дух преди обед ще се погрижи специалното издание на „На кафе“, което е подготвило много смях и предизвикателна игра, в която маските ще паднат. Следват романтичните комедии „Зимата на любовта“ и „Кралска Нова Година“ от 12:30 ч. и 14:10 ч., а вечерта специалният новогодишен епизод на „Маскираният певец“ ще изпрати годината с хубави пожелания и надежда маските да останат само в шоуто през новата година. 

Специалният концерт е подготвил за зрителите много забавление и изненади с лордовете на смеха Герасим Георгиев – Геро и Васил Василев – Зуека и всички 14 участници. В 20:00 ч. героите, станали част от втория сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир, ще изпълнят свои любими песни, но този път без маски! По време на спектакъла ще бъдат припомнени най-забележителните моменти от участието на всеки един от мистериозните образи, а в ексклузивна рубрика ще бъдат разкрити още интересни и любопитни подробности за тях.  

От 22:00 ч. любимият Джеки Чан ще се превърне от упорито хонконгско ченге в безсмъртен войн със свръхчовешки способности след фатален инцидент, свързан с тайнствен медальон. Какви приключения предстоят по пътя към разкриването на  мистерията около ценния предмет, зрителите ще разберат в „Медальонът“. Старт на новата година ще даде специално издание на „Като две капки вода“ с най-интересните превъплъщения от осмия сезон на шоуто за звездни преобразявания, а веднага след това предстои премиерният филм „Купон преди Коледа“. 

Не пропускайте новогодишната програма на NOVA! 

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте само че Бнт 1 бяха по добрите снощи

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте само че Нова Телевизия пусна филм стар а не нов снощи

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте сега Бтв ще ги бие с нови сериали

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара