Коледна магия и добро настроение с празничната програма на NOVA


Топлина, позитивни емоции и коледно настроение очакват зрителите с празничната програма на NOVA по време на най-светлите празници. Забавленията за цялото  семейство стартират на 24 декември с премиерната романтична комедия „Коледни следи” – колко тежко ще се окаже изчезването на Дядо Коледа в навечерието на празника, ще стане ясно от 12:30 ч. Още топлина и уют на Бъдни вечер ще донесат комедията „Баща в излишък” от 20:00 ч. и хитът „Чудо” от 22:00 ч.

На Коледа специален мини епизод на „На кафе” ще напомни колко е важно духовното измерение на подаръците, а след това за доброто настроение на зрителите ще се погрижат концертът „Златните български хитове на всички времена” в 12:30 ч. и филмът „Коледни кутрета“ от 14:00 ч. Анимацията „Смелата Ваяна” ще отведе на вълшебно пътешествие до древната Океания в търсене на себе си от 15:50 ч. В 20:00 ч. втората част на „Баща в излишък 2” ще събере отново семействата пред екраните. Романтичната комедия „Денят на мама” също ще направи Дженифър Анистър, Кейт Хъдсън и Джулия Робъртс част от празничния ден в 22:00 ч.

Четири премиерния заглавия очакват малки и големи в любимия Ден на Дисни на 26 декември. Началото в 12:30 ч. поставят новите предизвикателства пред семейство Пар в анимацията „Феноменалните 2”. Следват Рийз Уидърспун и Опра Уинфри, които ще търсят алтернативно измерение в компанията на две уникални деца в „Гънка във времето”. Семейното приключението ще продължи с „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух”, а невероятното пътешествие на Клара в „Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще направи вечерта магична от 20:00 ч. по NOVA.

27 декември ще предложи на зрителите четири премиери в духа на празника. В 10:00 ч. зрителите ще се насладят на „Коледа в замъка”, а веднага след това предстои среща с Марая Кери в „Коледна мелодия” и пътуване във времето в „Коледно видение”. От 20:00 ч. Марк Уолбърг ще научи какво означава да си родител в комедията „Почти истинско семейство”. 

В дните между празниците в ефира на NOVA предстоят още премиерни филмови заглавия – Дженифър Лопез ще получи „Втори шанс” на 29 декември, а приключението на кучето Бейли продължава в драмата „Кучешки живот 2” на 30 декември. 

В последния ден от годината „На кафе” ще изненада зрителите с коктейл от много смях и игра, в която маските ще падат. Романтичните заглавия „Зимата на любовта” и „Кралска Нова година” ще създадат празнично настроение, а специалният новогодишен епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ ще донесе положителни емоции в 20.00 ч. 

Не пропускайте коледната и новогодишна програма на NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара