Хитовият сериал „Истинска любов“, отличен с приза „Теленовела на годината“ за 2018 г., тръгва премиерно по bTV от 21 декември


Хитовата поредица, отличена с приза „Теленовела на годината“ за 2018 г., тръгва премиерно в ефира на bTV от 21 декември и ще се излъчва всеки делничен ден от 15:00 ч.

bTV разширява селекцията си от хитови европейски заглавия и пуска за първи път в ефира си португалски сериал. Поредицата „Истинска любов“ (Amor Maior, 2016-2017 г.), избрана за „Теленовела на годината“ на престижите награди за кино и телевизия във Франция през 2018 г., тръгва премиерно у нас от 21 декември (следващия понеделник). Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 15:00 ч. и обещават да завладеят зрителите с интригуваща сюжетна линия, значими социални теми и първокласен актьорски състав.


Сюжет:

„Истинска любов“ проследява историята на несломимата Клара, която се завръща в родния си дом, за да се изправи срещу мащехата си Франсиска, жертвайки любовта, надеждите и мечтите си. Преди години Франсиска убива собствената си полусестра и майка на Клара – Лаура, с цел да присвои богатството й и да заеме мястото й в обществото. Тя успешно изпълнява плана си, омъжва се за бащата на Лаура и осиновява по-малките й сестри, а нея изпраща далеч. Сега Франсиска е готова да се отърве и от мъжа си, за да запази състоянието единствено и само за себе си, но Клара застава на пътя й, решена да спаси семейството си и да раздаде справедливост за смъртта на майка си. За да се завърне в бащиния си дом, Клара жертва и връзката си с любовта на живота си – младшия следовател Манел. 

По ирония на съдбата точно когато събира доказателства за престъпленията на Франсиска, Клара се замесва с хора от подземния свят, за да спаси брат си Алфонсо, който е длъжник на коварен престъпник. Така съдбата отново среща Клара и Манел, но сега двамата са от противоположните страни на закона – тя има криминално досие, а той вече е инспектор. Франсиска се оказва по-силна от всякога и успява да убеди всички, че Клара е престъпница, която я обвинява несправедливо, с цел да заграби семейното богатство. Въпреки че е в безизходица, Клара не се отказва и решена на всяка цена да спечели попечителството над сестрите си, да получи справедливост за майка си и да докаже на любовта на живота си, че е попаднала в капан. Историята става още по-заплетена, когато Франсиска се обсебва от Манел, готова на всичко, за да спечели любовта му.


Актьорите:

Главната роля в „Истинска любов“ е поверена на една от най-обещаващите млади надежди на португалското кино и телевизия Сара Матос. За ролята си на Клара талантливата актриса споделя: „Това е любимата ми героиня и съм изключително щастлива, че бе приета толкова топло от зрителите пред екрана. С Клара ни свързват много общи ценности и може би това улесни играта ми в сериала“. Неин екранен актьор е Хосе Фидалго, носител на приз за „Най-добър актьор“. В ролята на Франсиска влиза една от най-големите звезди в Португалия Инес Кастел-Бранко, която освен в родината си, зашеметява с актьорска игра и зрителите във Франция, където „Истинска любов“ се превръща в истински хит и печели награда за „Теленовела на годината“.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте супер най накрая браво на Бтв
  Супер
  Но жалко че Бтв Лейди спряха Свьрзани сьдби
  И не го продьржиха

  Дано този да бьде Изльчен до финала

  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте време беше Бтв да изльчат нов латино хит сериал в ефира си

  Колко дьлго чакахме за нов латино хит сериал в
  Ефира на Бтв Лейди
  Те Продьржаха с простотиите испанският хит сериал

  Шест сестри

  Италианският хит сериал Тьрговски центьр

  Италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона е
  Интересен сериал обаче финала му е нямам думи

  Нищо не се развива
  Скапан финал

  Браво че Бтв пускат нов латино хит сериал в ефира си

  Браво
  Моля ви се не ми изтривайте коментарите ми
  Моля ви се
  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона

  Изльчен в ефира на Бтв

  Сериала изльчен преди години в ефира на Бтв

  Спрян
  Бтв изльчиха сезон 14 и сезон 15 на италианският

  Хит сериал Тьрговски центьр в ефира си

  Финала завьрши набьрзо претупан  Нищо не се разбира

  Направо нямам думи
  Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара