Как коронавирусът се отрази на обществото и духа ни – гледайте в празничните издания на Денят ON AIR


Политолози, общественици и артисти с равносметка за изминалата годината 

По традиция краят на годината е време за равносметки. В тази различна година светът, колкото и разединен да е той, се обедини в едно – борбата срещу коронавируса. Този непознат вирус постави човечеството пред нови предизвикателства и наложи нова реалност. В последните си издания за тази година предаването „Денят ON AIR“ ще направи анализ на това как COVID-19 се отрази на политиката, икономиката, обществото и духа ни. 

На 24 декември водещата Ганиела Ангелова ще посрещне в студиото Западно-и Средноевропейския митрополит Антоний, с когото ще разговарят за силата на духа и вярата в тези трудни моменти. А каква беше годината за българската музика ще говори една от най-популярните изпълнителки - Силвия Кацарова. 

На Рождество Христово „Денят ON AIR“ ще е запазено място за култура и празнично настроение. Ще бъде ли по-различна тази Коледа за един от най-обичаните певци Васил Найденов и каква беше 2020 година за него – гледайте на 25 декември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR. Във втората част на предаването ще разберем как пандемията се отрази на писателя Калин Терзийски и ражда ли изолацията нови литературни шедьоври. 

На 28 декември писателят Димитър Недков и общественикът Стоян Денчев ще коментират как се справиха политическите елити в световен план с управлението на кризата, предизвикана от пандемията. В студиото на „Денят ON AIR“ те ще говорят и за това как да се промени философията ни за живот след COVID-19 и кои са героите на днешното време. 

На 29 декември „Денят ON AIR“ ще е посветен на трудностите пред обществото, науката и изкуството. За новата реалност в света ще говори антропологът Харалан Александров, проф. Христо Пимпирев, режисьорът Бойко Илиев и актрисата Кристина Митева. 

На 30 декември в студиото на Bulgaria ON AIR експерти от различни сфери ще очертая каква беше 2020 година в политически, икономически и социален план. Водещата Ганиела Ангелова ще разговаря с проф. Антоанета Христова, политически психолог, с политолога Любомир Стефанов, с главния икономически анализатор на Българска банка за развитие Илия Лингорски, както и с Милен Керемедчиев, бивш зам.-министър на външните работи.

Не пропускайте равносметката за 2020 година в специалните издания на „Денят ON AIR“ от 23 декември, всеки делник, по Bulgaria ON AIR. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара