Премиерен десети сезон на Криминалните случаи на Мърдок от 4 януари Epic Drama


Криминалните случаи на Мърдок / Epic Drama

СЕЗОН 10

Започва от 4 януари, всяка делнична вечер в 21:15

Мърдок продължава с плановете си да построи къща и да създаде щастлив живот за себе си и съпругата си Джулия Огдън, но не е наясно, че Джулия страда мълчаливо от чувство за вина за убийството на своята мъчителка - психотичната Ева Пиърс. В поредицата Мърдок и Джулия трябва да се сблъскат с възможността да са изпратили невинен човек в затвора за убийство, когато нови съдебно-медицински изследвания опровергават първоначалните им доказателства. Крабтри продължава връзката си с танцьорката Нина Блум, но когато среща безстрашната репортерка Луис Чери, взаимното им привличане скоро става очевидно.

Междувременно по настояване на Джулия Ребека Джеймс учи за лекар в Медицинския колеж за жени, но когато една от състудентките й е открита мъртва след привидно самоубийство, тя е убедена, че нещо не е наред и започва собствено тайно разследване.

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте Лекар в планината от 07 01 2021 г

    ОтговорИзтриване
  2. От 07 01 2021 г следобед без сьботите и неделите от 16 до 17 часа по Бтв

    ОтговорИзтриване
  3. Лекар в планината сезон 13 по Бтв сериала ще има сезон 14

    ОтговорИзтриване
  4. Влезте в Лекар в планината публична група фейсбук

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара