Какъв е животът в Ню Йорк – разказ от първо лице в подкаста „Американската мечта“


Способност на американската мечта е да намира хората, които не я търсят целенасочено и дори не знаят как изглежда тя за тях. С този феномен ще се запознаем в новия епизод на подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта“. Ще ни помогне Александрина Койкова - една млада, усмихната и много добронамерена българка, която гради живот, семейство и работна кариера в Ню Йорк.

 

Епизод 8 на подкаста „Американската мечта“ слушайте ТУК.

https://soundcloud.com/user-560261172/merikanskata-mechta-08-aleksandrina-koykova/s-qkHUKfCe9ul

 

Епизодът е част от подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта“, в която международните редактори Биляна Бонева и Милен Атанасов търсят многообразните измерения на понятието, което съчетава спомени, придобит опит, конкретни съдби, сбъднати и несбъднати очаквания и личното усещане за успехи и разочарования. Как американската мечта променя хората – чужденци и граждани на САЩ и как я променят самите те?

Всички теми и епизоди на БНТ подкаст са достъпни за слушане в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg

 

Последвайте официалните подкаст канали на БНТ

Spotifyhttps://rb.gy/tmr363

Soundcloud: https://rb.gy/o9ctfp

Аpple Podcastshttps://rb.gy/3j6pje

Google Podcasts: https://rb.gy/btewm0

.

 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара