Акцентите по National Geographic през януари


Представяме ви премиерите, които предстоят по National Geographic през януари:

Трафиканти с Мариана ван Зелер (8 еп. x 60 мин.) 

Четвъртък, 14 януари @ 22:00 ч.

Премиера през януари



Отличеният с награди журналист Мариана ван Зелер изследва механизмите на най-опасните черни пазари, част от международния подземен свят. Всеки епизод от продукцията представя дейността на различен черен пазар – от наркотици през оръжия до трафик на животни. Мариана ван Зелер ще се срещне с ключови играчи, за да проучи бизнеса и да разкрие геополитическите обстоятелства и контекст, които създават тази световна сенчеста икономика за трилиони долари.


Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад, 4  

(10 еп. x 60 мин.)

Понеделник, 25 януари @ 22:00 ч.

Премиера през януари

В този специален сезон на „Разследване на самолетни катастрофи” всеки епизод изследва сходни помежду си авиационни произшествия, сред които: двигатели, които са се откъснали от самолета по време на полет, неподходящи двойки пилоти, чиито действия са се оказали катастрофални, и импровизирани кацания с трагични последствия.


Индия отвисоко (2 еп. x 60 мин.) 

Неделя, 24 януари @ 21:00 ч.

Премиера през януари


Филмът представя красотата на Индия – природни чудеса, пленителни хора, различни култури – от висините. Преживейте от въздуха най-големите религиозни събори в света, мега соларна електроцентрала, един от най-високите ултрамаратони в света, плаваща цивилизация, метеоритно кратерно езеро и мусон на 40 милиона години, който зарежда цяла нация.


Възходът на машините, 1 (10 еп. x 60 мин.) 

Петък, 8 януари @ 22:00 & 23:00 ч.

Премиера за канала през януари


„Възходът на машините” използва компютърна анимация, за да разглоби на съставни части някои от най-забележителните машини в света и да разкрие необикновеното инженерство в сърцевината им. От най-големия мегакамион до един от най-бързите влакове в света, сериалът представя изключителните изобретения, скрити под повърхността на невероятни машини, даващи възможност на екипите, които ги управляват, пилотират и навигират, да разгърнат способностите си. Този сериал променя вижданията ни за машините около нас, като ни показва какво има във вътрешността на техния авангарден дизайн и ни разкрива кое поставя тези елитни кораби, камиони, влакове и самолети над всички други машини. 


Фабрика за храна, 3 (26 еп. x 30 мин.) 

Понеделник – петък, 14 януари @ 19:00 & 19:30 ч.

Премиера за канала през януари


Зад направата на всяко пакетче чипс, бирен кен и опаковка шоколад стои изумителна производствена линия, която отвежда всеки продукт до масите. „Фабрика за храна” ни позволява да надникнем зад завесата на процесите, които създават любимите на всички храни. От пресните съставки до готовите продукти, поредицата разкрива как точно се създават любимите на мнозина масово произвеждани лакомства. Сложете си предпазната каска и се пригответе за среща с храната!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара