Bloomberg TV Интервю представя победителите в дигиталната кампания „Вдъхновяващите 5“


От 11 януари петте компании, спечелили признанието на публиката, ще представят своята дейност

След като спечелиха доверието на публиката и получиха най-висока подкрепа сред над 40 иновативни бизнеса, създателите на компаниите-финалисти Varrio Sport – All Seasons Outdoors, Green Revolucia, Bulgaria Store, Subscribe.bg и Обсерватория за идеи 2D в стартъп инициативата на Bloomberg TV Bulgaria получиха безценно ноу-хау за развитието на бизнеса си от специално подбрания за кампанията менторски екип. 

През месец декември всички те се срещнаха с менторския колектив на инициативата, сред които Диана Стефанова - вицепрезидент „Глобална стратегия за развитие” във VMWare, управляващия директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor Bulgaria Момчил Василев, Светозар Георгиев - съосновател на Telerik, Telerik Academy и Campus X, както и от архитекта и предприемач от Лондон Адел Закут и Деян Витанов от Сан Франциско - маркетингов директор на световната гейминг компания Playco и основател на компанията в Силициевата долина Chobolabs. По време на сесиите, победителите получиха съвети за развитието на своя бизнес, свързани с позициониране, финансиране, инвестиции, увеличаване на продуктовото портфолио и други аспекти, значими за всеки бизнес. 

От днес, 11 януари, в продължение на една седмица рубриката „Bloomberg TV Интервю“ ще гостува в офисите на петте стартиращи компании, където техните създатели ще запознаят зрителите със своята дейност и иновативните продукти и услуги, които предлагат, като първи своята търговска интернет платформа ще представи екипът на Varrio Sport – All Seasons Outdoors.  

Повече информация за победителите в кампанията „Вдъхновяващите 5" ще откриете на https://www.bloombergtv.bg/a/9-bulgaria/85806-koi-sa-pobeditelite-vav-vdahnovyavashtite-5

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара