Риболов със звездите по Outdoor Channel през февруари


Представяме ви акцентитe и премиерите през февруари 2021 по Outdoor Channel.

РИБОЛОВ СЪС ЗВЕЗДИТЕ

BUCCANEERS & BONES

Веки делничен ден в 16.00 и 16.20 ч., с повторение в 20:30 и 20.50 ч. до 23 февруари


Присъединете се към популярни личности в техните риболовни приключения в поредицата "Buccaneers & Bones"! Соленоводните басейни на Бахамите и Белиз са прекрасна среда за инициативата за риболов и приключения, предприета в „Buccaneers and Bones“. Журналистът Том Брокау ръководи експедицията,  в която участва еклектична група от известни личности, които си разменят истории за чудесата на спортния риболов, а също така обсъждат важността на осигуряването на стабилни популации от морски видове за идните поколения.

Сред звездните гости в предаването са актьорите Майкъл Кийтън, Лиъм Нийсън, Зак Гилфорд и Джим Белуши, певецът Хюи Луис и телевизионният водещ, продуцент, сценарист, комик, музикант и актьор Джими Кимъл. 

Поредицата "Buccaneers & Bones" представя вълнуващи риболовни акции и различни трикове във водата, с които групата, която е на риболов, се научава как да защитава и опазва важни застрашени и изчезващи водни видове. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара