COOL DEN ПРЕДСТАВИХА ОФИЦИАЛНО ВИДЕО КЪМ ПЕСЕНТА "ЛЕК"


В края на 2020 група COOL DEN представи новото видео към песента “Лек” от дебютния си албум “1”. Сингълът и видеото са вдъхновени от силата и героизма на медицинските работници във времената на глобална пандемия. Смисълът на песента е и метафора за всичко, което може да послужи като „лек“ за хората – човешката доброта, честност, щедрост, смиреност. „Посвещаваме “Лек” на всички настоящи и бъдещи “лечители” – ние вярваме, че не съществува нещо толкова силно, което да сломи човешкия дух. Всеки може да бъде спасител - в буквалния и преносния смисъл на тази дума.“, споделя вокалистът на COOL DEN Никола Симеонов. Той добавя, че посвещава песента на баща си Красимир Симеонов - лекар към Шуменската болница.

Клипът е заснет от режисьорът Боян Карамфилов – X3M studio, а участие в него взима актьорът Велислав Стоянов. Това е четвъртото видео към дебютния албум на групата “1”. Въпреки епидемиологичната обстановка и въведените ограничителни мерки, момчетата от COOL DEN работят усилено върху втория си студиен албум. Първият сингъл от него ще бъде представен още в края на януари 2021.

Засега песента може да се види в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vKuKj0i8gjM

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара