Безпрецедентен достъп до сцените на убийства и шокиращи спомени на пенсиониран детектив по Crime + Investigation през февруари


Представяме ви акцентитe и премиерите през февруари 2021 по канал Crime + Investigation.

Първите 48 часа

От 11 февруари, всеки четвъртък, 22.00 ч. 


„Първите 48 часа“ отвежда зрителите зад кулисите на реални разследвания, като показва дейността на детективи, занимаващи се със случаи на убийства, през критичните първи 48 часа. Детективите в големите градове в САЩ се надпреварват с времето, знаейки, че ако в този срок не бъдат намерени улики, шансовете за разрешаване на случая намаляват наполовина. Всеки изминал час означава повече време за бягство на заподозрения и по-голям риск от загуба на критични доказателства. Сериалът показва как детективите използват доказателствата на съдебната медицина и интервютата със свидетели, за да помогнат за идентифициране на заподозрените.

„Първите 48 часа“ дава на зрителите безпрецедентен достъп до сцените на престъпленията, разпитите и дейността на детективите и експертите по съдебна медицина.


Ловецът на убийци

От 4 февруари, всеки четвъртък, 23.00 ч. 


„Ловецът на убийци“ представя популярния пенсиониран детектив лейтенант Джо Кенда. Той има зад гърба си 23-годишна служба в Полицейския участък на Колорадо Спрингс, където е натрупал спомени от убийци за цял живот и е допринесъл за разследването на близо 400 случая на убийства. Този сериал представя ярките спомени на Кенда, като разкрива и емоционалните и психологически ефекти на убийствата върху следователя. В неговите папки са описани подробно всички негови случаи на убийства, чието повторно отваряне възкресява най-шокиращите случаи, които го преследват и до днес. Кенда ни прави свидетели и на емоционалните си преживявания, като поема на едно лично пътуване към самия себи се, за да успее най-после да се примири с дълго потисканите кошмари.


Убийци на круизни кораби

Продължава, всяка сряда, 22.00 ч. 


Криминалният сериал „Убийци на круизни кораби“, базиран на действителни случаи, продължава да представя историите на хора, които никога не са се завърнали от ваканционното си пътуване на круизен кораб. Продукцията се фокусира върху различни случаи на убийства и има за цел да разкрие истината за това, което в действителност се случва в морските води. В епизодите са включени интервюта с членове на семействата на изчезналите, приятели, следователи и експерти.


Престъпен ум

Продължава до 23 февруари, всеки вторник, 22.00 ч. 


Поредицата „Престъпен ум“ продължава да прави зрителите свидетели на емоциите, драмата и напрежението, съпътстващи най-смразяващите съдебни дела за убийство в САЩ. Това е едно пътуване из процедурата на наказателното производство, в което всеки случай има своята интересна предистория, където любовта, сексът, предателството и алчността могат да се окажат фатални.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара