Акцентите по FOX Crime и FOX Life през февруари


Февруари е месецът на премиерите по FOX Life. Зрителите ще могат да се насладят на завладяващото екранно присъствие на Ким Катрал в новия сериал „Безбожно богати“, на чара на Зои Кравиц в поредицата „Бивши гаджета“, както и на други любими заглавия.

Безбожно богати, сезон 1

1 февруари 2021 г., понеделник @ 21:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма


Тази вихрена трагикомедия представя две силни и умни жени, които са готови на всичко, за да защитят близките си и да отвоюват полагащото им се. Когато заможният изпълнителен директор на най-голямата християнска телевизионна мрежа в света загива в самолетна катастрофа, неговата съпруга и порасналите му деца с изумление откриват, че той има други деца от извънбрачни връзки, които също е включил в завещанието си. Матриархът на фамилията се опитва да се отърве от тях, като им плати, но новоизлюпените наследници имат съвсем друга идея – те настояват не само да останат в града, но и да станат част от фамилната империя.

В ролите:

Ким Катрал – Маргарет Монро

Мелия Крейлинг – Джинджър Суийт 

Стив Харис – Франклин Лий

Обри Долар – Роуз Монро

Кори Кот – Ерик Монро

Бенджамин Агилар – Антонио Ривера

Марк Л. Йънг – Джейсън Конли

Оливия Маклин – Беки Монро

Арън Лазар – Преп. Пол Томас

Джералд Макрейни – Юджийн Монро


Бивши гаджета, сезон 1

1 февруари 2021 г., понеделник @ 22:00 ч.

Премиера за България

30 мин., комедия, драма


Вдъхновен от романa на Ник Хорнби „Ега ти животът“ и филмa на Touchstone на същата тематика, сериалът пресъздава историята, но от женска гледна точка. Зоуи Кравиц („Големите малки лъжи“, „Фантастични животни и къде да ги намерим“, „Лудия Макс: Пътят на яростта“) изпълнява главната роля на заклет меломан и собственичка на магазин за грамофонни плочи, вманиачена по попкултурата и класациите на най-добрите пет – женска версия на героя, изигран във филма от Кюсак – която говори на камерата, докато споделя историята на миналите си връзки.

В ролите:

Зоуи Кравиц – Роб

Джейк Лейси – Клайд

Давайн Джой Рандолф – Чериз

Дейвид Х. Холмс – Саймън


Милион малки неща, сезон 3

3 февруари 2021 г., сряда @ 21:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма


Приятелството не е едно голямо нещо. То е милион малки неща. Когато близък приятел на Джон, на теория перфектен във всяко едно отношение, отнема живота си, семейството и приятелите му остават съкрушени. Нито един от тях не живее животът, за който си е мечтал. Смъртта на техния приятел ги принуждава да преосмислят решенията, които са взимали, както и да се опитат да разгадаят една невъзможна загадка в лицето на човек, когото са смятали, че познават.

В ролите:

Дейвид Джинтоли - Еди Савил

Рон Ливингстън - Джон Диксън

Романи Малко - Роум Хауърд

Алисън Милър - Маги Блум

Кристина Моузес - Реджина Хауърд

Кристина Очоа - Ашли Моралес

Грейс Парк - Катрин Ким

Джеймс Родей - Гари Мендез

Стефани Шостак - Д. Диксън

Лизи Грийн - Софи Диксън


Това сме ние, сезон 5

3 февруари 2021 г., сряда @ 22:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма


Всеки има семейство. А всяко семейство има своята история. „Това сме ние“ проследява историята на семейство Пиърсън през десетилетията: от Джак (Майло Вентимиля) и Ребека (Манди Мур) като млади родители през 80-те години на 20 век до техните 37-годишни деца Кевин (Джъстин Хартли), Кейт (Криси Мец) и Рандъл (Стърлинг К. Браун), които търсят любов и удовлетворение в днешни дни. Тази жизнеутвърждаваща трагикомедия разкрива как и дори най-незначителните събития в живота ни играят роля в това, какви ще станем, и как връзките помежду ни могат да надмогнат времето, разстоянията и дори смъртта. Тази остроумна съвременна поредица от автора и режисьорите на „Оглупели от любов“ ще ви направи част от едно семейство, което сякаш познавате от години.

В ролите:

Майло Вентимиля – Джак, Манди Мур – Ребека, Стърлинг К. Браун – Рандъл, 

Криси Мец – Кейт, Джъстин Хартли – Кевин, Сюзън Келечи Уотсън – Бет,

Крис Съливън – Тоби, Джон Хуертас - Мигел


Станция 19, сезон 4

11 февруари 2021 г., четвъртък @ 21:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма


„Станция 19“ проследява ежедневието на група героични огнеборци в Сиатъл. Kато едно голямо семейство те рискуват собствения си живот, за да спасят чуждия. Най-новият сериал от изпълнителните продуценти на „Анатомията на Грей“, „Скандал“ и „Как да ни се размине за убийство?“ ни отвежда в напрегнатия, тежък и понякога сърцераздирателен свят на най- смелите спасители на първа линия.

В ролите:

Джейна Ли Ортис – Анди Херера

Джейсън Джордж – Бен Уорън

Грей Деймън – Джак Гибсън


Анатомията на Грей, сезон 17

11 февруари 2021 г., четвъртък @ 22:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма


Отличена през 2007 г. с награда „Златен глобус” за най-добра драматична телевизионна поредица и номинирана за множество награди „Еми“, „Анатомията на Грей“ е смятана за една от най-добрите телевизионни продукции на нашето време. Тази изключително динамична медицинска драма, вече в своя 17-и сезон, проследява живота на Мередит Грей и лекарския екип на болница „Грей Слоун Мемориъл“. Те се изправя пред съдбовни решения и ежедневна борба на живот и смърт. Търсят утеха един в друг, а понякога и нещо повече от приятелско рамо. Заедно откриват, че нито медицината, нито човешките отношения могат да бъдат дефинирани в черно и бяло.


В ролите:

Елън Помпео – Мередит Грей

Чандра Уилсън – Миранда Бейли

Джеймс Пикенс мл. – Ричард Уебър

Кевин Маккид – Оуен Хънт

Ким Рейвър – Теди Олтман

Джеси Уилямс – Джаксън Ейвъри

Камила Лъдингтън – Д-р Джо

Катерина Скорсоне – Амилия Шепърд

Кели Макриъри – Маги Пиърс

И др.

ФБР: Най-издирваните, сезон 2

8 февруари 2021 г., понеделник @ 22:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма/криминален


Когато хакер предизвиква автомобилна катастрофа, в която загива тричленно семейство, екипът трябва спешно да го открие, докато исканията му за откуп растат и най-сетне става ясно коя е финалната му смразяваща мишена. 

Това и още от вълнуващите разследвания можете да видите в новия сезон на „ФБР: Най-издирваните“.

В ролите:

Джулиан Макмеън, Келън Лъц


Бул, сезон 5

17 февруари 2021 г., сряда @ 22:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма/криминален


Бул и тактическият екип се мъчат да се приспособят към виртуална съдебна система, като същевременно се опитват да се справят и със затварянето на Ню Йорк заради коронавируса.

В ролите:

Майкъл Уедърли, Фреди Родригес, Джейми Лий Кърчнър


Елементарно, Уотсън, сезон 7

1 февруари 2021 г., понеделник – петък @ 21:05 ч.

Премиера за канала

60 мин., драма/криминален


В седми сезон Холмс и Уотсън трябва да преустановят работата си в новото си амплоа на консултанти на Скотланд Ярд, след като научават, че член на техния приближен кръг е бил тежко ранен в Съединените щати.

В ролите:

Джони Лий Милър, Луси Лиу


Алтер его, сезон 1

20 февруари 2021 г., събота - неделя @ 13:55 ч.

Премиера за България

60 мин., драма/криминален


Полицейският капитан Деа Версини работи в екип с Джими. Те са неразделни и са създали идеалното партньорство на улицата. Няма случай, който да не са способни да разрешат! Но връзката им е разтърсена от пристигането на новия лейтенант. Дали ще съумеят да работят като трио? Едва ли, като се има предвид, че Джими всъщност е въображаемият приятел на Деа!

В ролите:

Карол Уейърс, Франсоа Винсентели и др.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара