Акцентите по FOX през февруари


Представяме ви премиерите, които предстоят по FOX през февруари:

Безкрайно небе, сезон 1

От 1 февруари 2021 г., понеделник @ 22:00 ч.

Премиера за територията

Драма/ 60 мин.

 


„Безкрайно небе“, от забележителния разказвач Дейвид Кели („Големите малки лъжи“), е изпълнен с напрежение трилър, проследяващ историята на частните детективи Каси Дюeл и Коди Хойт, които работят заедно с неговата бивша съпруга и бивш полицай Джени Хойт по издирването на две сестри, отвлечени от шофьор на камион на отдалечена магистрала в Монтана. Когато се оказва, че това не са единствените момичета, изчезнали в района, те трябва да се надпреварват с времето, за да открият похитените, преди да е станало твърде късно.


В ролите:

Катрин Уиник като Джени Хойт

Кайли Бънбъри като Каси Дюeл и др.


Киберсигурност, сезон 1

От 9 февруари 2021 г., вторник @ 22:00 ч.

Премиера за територията

Комедия/ 30 мин.


Дейвид Шуимър се завръща с първата си главна комедийна роля след „Приятели“ в тази остроумна съвременна комедия за работното място. Негов екранен партньор е актьорът и сценарист на сериала Ник Мохамед. Поредицата ще ни отведе в строго секретните коридори на най-важната шпионска служба на Великобритания, Централата на правителствените комуникации GCHQ, където ударен екип от анализатори, програмисти и хакери се бори на фронтовата линия срещу смъртоносната заплаха от кибертероризъм. Когато Джери (Шуимър), напорист мъжкар и агент на АНС, е зачислен към GCHQ, за да „помага“ на екипа с уникалните си прозрения, той тутакси започва да нарушава протоколите, подлудява новите си колеги, и като цяло се опитва да наложи своето виждане за специалните отношения между Великобритания и САЩ. Свеж, чудат и истерично смешен, сериалът ни представя загадъчния и изключително интелигентен  екип, работещ в сянка за нашата безопасност, като същевременно ни показва, че тези хора са не по-малко странни, объркани и некомпетентни от самите нас.


В ролите:

Дейвид Шуимър

Ник Мохамед и др.


Чуждоземци, сезон 1

От 6 февруари 2021 г., събота @ 00:15 ч.

Премиера за територията

Комедия, анимация/ 30 мин.


Създаден от Джъстин Ройланд („Рик и Морти“) и Майк Макмеън („Рик и Морти“) сериалът представя екип от извънземни, които, в опита си да избягат от разрухата в родния си свят, се приземят аварийно в обзаведен, готов за обитаване дом в американско предградие. Те са разделени в мненията си за това дали Земята е ужасна или прекрасна. Корво и Юмюлак виждат само замърсяването, сляпото консуматорство и човешката уязвимост, докато Тери и Джеси са запленени от хората и тяхната телевизия, вредни храни и забавни неща. Тяхната мисия: да опазят Пупа, жив суперкомпютър, който един ден ще еволюира в истинската си форма, ще ги погълне и ще преобрази Земята.


В ролите:

Джъстин Ройланд като Корво

Томас Мидълдич като Тери

Шон Джамброун като Юмюлак

Мери Мак като Джеси


Черният списък, сезон 4

От 11 февруари 2021 г., понеделник - четвъртък @ 23:50 ч.

Премиера за канала

Драма, криминален/ 60 мин.


Беглецът Реймънд „Ред“ Редингтън (Джеймс Спейдър) се предава на ФБР и предлага помощта си в залавянето на някои от най-опасните престъпници в света, но само ако работи с агента новобранец Елизабет Кийн (Меган Буун). Докато преследват хората от „Черния списък“, той въвлича Лиз в сенчеста конспирация, обхващаща нейното минало, настояще и бъдеще.


В ролите:

Джеймс Спейдър като Реймънд „Ред“ Редингтън 

Меган Буун като Елизабет Кийн и др.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара