Ива Стоянова: NOVA NEWS стъпва на опита на NOVA и надгражда


Управителят на „Нова Броудкастинг груп” представи новия новинарски канал от портфолиото на медийната група

NOVA NEWS стъпва на опита на NOVA и надгражда, с идеята постоянно да предлага повече и по-пълна информация на зрителите. Така управителят на „Нова Броудкастинг груп” Ива Стоянова представи новия новинарски канал в медийната група, който стартира днес.

„Зрителите търсят информация и това ни накара да направим следващата логична стъпка. Ако искате да знаете какво се случва у нас и по света, гледайте NOVA NEWS”, призова Стоянова от ефира на „Здравей, България”.

Тя каза още, че NOVA NEWS ще предлага новинарски емисии на всеки час, самостоятелни предавания, както и излъчвания на живо на всички събития, които вълнуват много хора.

„Всичко се случва благодарение на техническия екип на NOVA и на целия нюзрум – те успяха да подготвят старта на NOVA NEWS за по-малко от месец. Това е нашето ново нещо, за което благодаря на всички замесени. Устремът, с който подходиха към това, е много радващ”, каза още управителят на „Нова Броудкастинг груп”.

Тя обяви, че през новата година NOVA ще предложи много изненади на зрителите.

„Отново ще има български сериали, „Като две капки вода” ще започне отново още в пролетния сезон. Ще има и няколко изненади. Обещавам, че ще бъде интересно и вълнуващо”, каза Стоянова.


Тя коментира и развитието на телевизията през 2020 г.

„Много съм горда и щастлива от това, което NOVA постигна през 2020 г. Преодоляхме изключително трудни моменти покрай протестите, покрай влизането на нови хора и създаването на екип. Но в момента в нюзрума цари спокойствие и амбиция. Там работи екипът, за който винаги съм мечтала, който идва с удоволствие на работа и си тръгва удовлетворен”, каза управителят и благодари искрено на всички зрители, които гласуват доверие на медията.

Стоянова коментира и смяната на собствеността.

„Не е тайна, че братя Домусчиеви подписаха предварителен договор за продажба с „Юнайтед груп”. Ако той бъде одобрен от всички регулаторни органи в страната, ще има смяна на собствеността. Вярвам, че с вярата и желанието за развитие на този огромен инвеститор ще продължим да растем. Надявам се и ние да оправдаем доверието”, каза Стоянова.

Тя благодари на братя Домусчиеви за доверието, което гласуваха на екипа на NOVA. „Те се вълнуваха се от това да развият бизнеса и го направиха, а ние работихме спокойно. Дължим им благодарност за свободата, която ни дадоха да се разгърнем”, завърши управителят на „Нова Броудкастинг груп”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара