БНТ е най-гледаната телевизия на Нова година


Най-много зрители избраха БНТ в новогодишната вечер. Обществената медия е най-гледаната телевизия цялата вечер до края на празничната ни програма след полунощ.

"Новогодишна щръклица" изпреварва значително „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и „Маскираният певец“ по другите две телевизии. Като средните данни на ГАРБ показват, че над 40% от зрителите в този часови пояс са избрали забавното предаване със звездите на комедията и музиката по БНТ. На второ място се нарежда "Маскираният певец" на Нова с 21% пазарен дял. "Шоуто на Николаос Цитиридис" са предпочели 15.6% от зрителите в този часови пояс.

Обществената телевизия запазва този интерес и със следващото шоу – "Нова година с БНТ" с водещи Руслан Мъйнов и Александра Сърчаджиева, в което участваха най-популярните звезди на българската музика. Отново 40% от зрителите в слот са предпочели шоуто на БНТ, пред предаванията на Би Ти Ви и Нова, които са с пазарен дял съответно 19.68% и 10.82%.

А в полунощ повече от половината български зрители са посрещнали Новата година с БНТ. В този час данните на ГАРБ показват рейтинг повече от 20% и пазарен дял близо 55% за обществената медия.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара