БЛАГОДАРИМ ВИ! TBCnovinite.com мина границата от 1 милион посещения!


С началото на 2021 започваме с добрите новини с пожелание това да бъде годината на добрите новини! 

След 7 години в мрежата в началото на 2021-а можем да се похвалим с 1 милион посещения от нашите верни фенове. 

Екипът на TBC Entertainment Group ви е подготвил за новата година още нови проекти и изненади, като една от тях е сайта ProdayGo.com, чиято бета версия е вече онлайн. 

Освен TBCnovinite.com, който ще продължи да предлага всички най-важни новини от България и света и разбира се най-интересните тв новини и акценти ще продължи и развитието на другите сайтове в групата на TBC Interactive. 

ZaTeteven.com се утвърди като регионален информационен лидер за жителите на община Тетевен и региона. Сайта залага на проверени източници и ексклузивни материали. И през новата година те ще са акцент в нашата политика за ексклузивно и проверено съдържание. 

Спортният сайт RundBG.com ще акцентира върху любопитни факти от света на спорта. Научете неща които ще ви заинтригуват. Интересни факти от живота на любимите ви спортни звезди. 

Видео платформата VinteoBG.com ще продължи да обновява своето съдържание и през 2021-а. 

Благодарим ви!

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара