Акценти за март 2021 - Cartoon Network и Boomerang


Представяме ви акцентите на каналите Cartoon Network и Boomerang за месец март 2021.

По Cartoon Network през март е време за маратони с любими герои. За малките зрители ще има премиера на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“. Каналът е подготвил и поредица от продуцентите на „Крейг край реката“ - „Опознай поречието”, благодарение на която децата ще надникнат във всички кътчета на градчето от обичаното предаване. Очакват ни и още страхотни приключения, така че - нека гледаме и мечтаем заедно!

„Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“

От 1 март – всеки ден от 16.00 ч.


Децата от Елмор се завръщат. Феновете ще могат да се насладят на премиерата на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“. Това са цели 8 специални епизода, в които зрителите ще следят героите по време на извънредно събитие - изборите за президент на училището. Гъмбол не може да пропусне такава уникална възможност и решава да участва в предизборната надпревара. За да го направи, той иска помощ от Пени, а по-късно и от Лесли и Бобърт. Състезанието завършва с епизоди в стил „мемоар“, в които Анаис създава родословното си дърво, Лесли разкрива мистериозното минало на Елмор, а Гъмбол, сестра му и брат му се опитват да измислят най-добрия подарък за майка си.

Мартенският маратон по Cartoon Network ще бъде чудесна възможност да си припомним приключенията на синьото коте и да видим отново поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Училищният албум на Дарвин“.

Всеки ден от 16.00 ч. 

 

„Опознай поречието”

От 22 март – всеки ден от 10.00 до 12.00 ч.

След 28 март – всеки уикенд от 11.00 до 13.00 ч.


Горичката с отровен бръшлян, Крепостта на старейшините, Дънера и Дървото-магазин са само някои от многото точки на картата в град Хъркълтън. Крейг, Келси и Джей Пи ще открият тайните на най-скритите места, които се крият в гъсталаците. Крепостта на старейшините, например, е пълна с интересни книги и комикси, Дънера си има къща на дърво – седалище и тайна база на главните герои, а в Дървото-магазин децата си разменят сладкиши и дребни съкровища. Маратонът „Опознай поречието“ ще позволи на малките зрители да надникнат в света на Крейг и неговите приятели още по-отблизо. Забавните откривателски епизоди от поредицата ще се излъчват всеки уикенд през март по Cartoon Network. 

Всяка събота и неделя от 11.00 до 13.00 ч.  

 

¬¬

Основната тема по Boomerang през март са отношенията между героите: необикновеното приятелство на Мистър Бийн с Теди или неспирната гонитба на Том и Джери. Програмата през март е пълна с изненади. От ефира ще ни радват и „Агент Бинки: А.С.Т.Р.О. агенти“, „Кученцето Пат“ и „Страхотният Майк“.


„Шоуто на Том и Джери“

От 1 март – всеки ден от 17.00 ч.


Котката Том никога не си почива и постоянно измисля нови капани, за да хване хитрата мишка - Джери. Най-новите приключения на това дуо в поредицата „Шоуто на Том и Джери“ позволява на новото поколение зрители да се срещнат с емблематичните герои. Задачата на котката не е лесна - Джери винаги го надхитрява и не се хваща на капаните. Освен всичко друго, дворът се владее от големия булдог, на име Спайк, който не харесва Том. В настоящите епизоди, той се опитва да се научи да играе футбол, а междувременно Том ще открие мистериозна магическа метла, която ще започне да използва за редица пакости. 

Всеки ден от 17.00 ч.

Boomerang’s Best Friends

От 20 март – всеки уикенд от 13.00 до 16.00 ч.


Емблематичният Мистър Бийн се завръща в специалната поредица Boomerang’s Best Friends. А кой е най-добрият му приятел? Това е Теди, когото Бийн взема на многото си пътешествия. По време на мартенския маратон, те ще тръгнат заедно на круиз до редица топли страни. Мистър Бийн ще направи всичко по силите си да намери перфектния подарък за Теди. В други епизоди от маратона, той ще се опита да направи свой собствен филм на ужасите, или да прекара част от времето си в грижи за рибки, които трябва да предпази от гладно коте. С на този маратон, най-малките зрители могат да се насладят на приключенията на смешния герой и да открият силата на приятелството му с Теди. 

Всеки уикенд от 13.00 до 16.00 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара