Акцентите по 24Kitchen през март


Представяме ви информация относно премиерните предаванията по 24Kitchen през март:

Великден с Мери Бери

Премиера: 24 март 2021 г.

Излъчване: Всяка сряда, 13:00 часа


Мери Бери е не само изкусен сладкар, но и жена със силна вяра. За никого не е тайна, че именно християнството е помогнало на Мери да премине през едни от най-трудните моменти в живота ѝ.  

Поредицата ще ни покаже как в най-святото време от християнския календар Мери изследва корените на своята вяра чрез храната. Как се храни Великобритания на Великден? Мери ще сподели своите любими великденски рецепти, като традиционните топли кифлички с кръстче отгоре, Симнел кейк и печено агне. По време на това гастрономическо приключение ще видим уникалния начин, по който всяка християнска общност отбелязва този специален празник. От руснаци до филипинци, карибци, италианци и поляци – всеки със своя отличителна културно-религиозна символика и ритуали.  

В първи епизод Мери разкрива традициите следвани от различни британски семейства, които се подготвят за Великия пост и Разпети петък. Във втората част пък Мери ще изследва великолепната храна, която събира всяка една различна общност около трапезата на най-светлия празник в християнския календар. 


Пиршествата на Мигел, сезон 2

Премиера: 13 март 2021 г. от 14:00 часа

Излъчване: Всяка събота и неделя, 14:00 часа


Мигел Маестре е усмихнатият испанец, превърнал се в новата супер звезда на австралийската кулинарна сцена. Преследвайки страстта си към създаването на красиви ястия по целия свят, този симпатичен готвач пътува из втората си родина, за да опита изкусителните тайни на мултикултурна Австралия. 

Мигел ще се срещне с горди производители, обсебени от качеството на храната. Ще се научи да дои овце, да прави сирене, да бере фъстъци и ще усвои всички тайни и тънкости в приготвянето на най-вкусните ястия – от месо с хрупкава златиста коричка до торта Павлова. 

Готвачът приема предизвикателството да се изправи на кулинарен дуел срещу най-добрите в страната. От съревнование за най-добрите кюфтета до най-сладката надпревара – тази за сладоледа, Мигел дава всичко от себе, за да победи. 

И за да бъде щастието пълно, средиземноморският чаровник ще сподели своите бързи и лесни семейни рецепти.  

Защото за Мигел Маестре храната е любов, а любовта винаги е най-добрата съставка на всяка храна. 


Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг, сезон 1

Премиера: 1 март 2021 г. от 14:00 часа

Излъчване: От понеделник до петък, 14:00 часа


В тази поредица готвачът, бохем, писател и ценител на стила – Джонатан Панг, ни отвежда на кулинарно пътешествие из Европа и Азия с едно от най-добрите и изискани транспортни средства в света – влака „Ориент Експрес“. 


Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг, сезон 2

Премиера: 9 март 2021 г.

Излъчване: От понеделник до петък, 14:00 часа

Джонатан Панг се завръща с 6 нови епизода. В поредицата бохемът Панг изследва света, като се впуска в още кулинарни приключения, докато пътува с някои от най-луксозните влакове в света през Шотландия, Канада, Австралия и Перу. Във всеки епизод Джонатан навлиза все по-дълбоко в спецификата на местната храната и култура, като опитва различни специалитети и се среща с най-добрите местни готвачи. По пътя си той дори успява да изпълни някои от най-смелите си мечти.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара