Парушев и Емил опитват да сдобрят семействата в „All Inclusive“


Трудна и изпълнена с много комични предизвикателства задача ще си поставят Парушев (Петър Калчев) и Емил (Явор Борисов) в новия епизод на „All Inclusive” този петък, от 21:00 ч., по NOVA. Двамата не могат да приемат, че толкова близки приятели като Чобанови и Сиромашки се намират в конфликт, затова кроят таен план, който да събере семействата на помирителна вечеря. Целта им е да припомнят на скараните кои са най-ценните неща в живота и какъв е смисълът на приятелството. Но ще има ли успех благородното намерение или ще се превърне в пълно фиаско?

Елена (София Маринкова) за пръв път вижда своя съпруг толкова ревнив. В началото й е приятно и дори се чувства поласкана, но, откакто Пламен (Любен Кънев) разбира за първата любов на жена си, той става все по-мнителен и несигурен. Ревността му взима връх, но готов ли е да се изправи срещу своя съперник (Юлиян Малинов) или му е неудобно да си признае, че изпитва страх да не загуби любимата? 

Христо (Ненчо Балабанов) е обсебен от мисълта, че остарява, а това го ядосва, защото егото не му позволява да се примири с това положение. Той не смее да признае дори пред себе си, че се страхува от този факт и прави всичко възможно да си докаже обратното. Като за капак, нервите му са подложени на тест от щурото хлапе в хотела, което май си е наумило да го подлуди. Палавият Денис (Симеон Ангелов) е абониран за пакости и само по този начин си разнообразява живота, защото възрастните са толкова заети, че не им остава време да му обърнат внимание. Денис, обаче, е враг на скуката и постоянно намира с какво да се развесели. Малкият взима Христо за мишена и подготвя хитри капани за него. Има ли начин Чобанов да се справи със ситуацията, или тя ще излезе съвсем извън контрол?  

Гледайте третия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък от 21:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара