Нови улики променят хода на събитията в „Отдел Издирване“


Ключови разкрития изпълнени с напрегнати моменти са на път да отведат полицейския екип опасно близо до причината за всички престъпления в „Отдел Издирване“ този петък от 22:00 ч. по NOVA. В епизода миналата седмица Отделът успя да открие и хване извършителя на убийството на Цайса – издирваният с червена бюлетина от Интерпол – Ивица Божич (Кире Гьоревски), който няма никакво намерение да издаде кой стои зад мократа поръчка. Времето преди да бъде отведен от ДАНС изтича, а Камен далеч не е получил така необходимата информация от убиеца, която може да го доближи до решаването на случая.

По тази причина към разпита ще се присъедини и психологът Радо (Иван Бърнев). Въпреки че е напуснал системата на МВР преди много години, Йорданов отново ще направи услуга на близкия си приятел Камен, опитвайки да измъкне истината за престъплението от снайпериста. Какви методи е готов да използва опитният криминален психолог върху Ивица и ще се поддаде ли той на умелите машинации? 

Междувременно опитните полицаи започват да разследват и живота на патолога, когото Ралица и Андрей откриха мъртъв в моргата. Подписът на експертизата след смъртта на Кавалджиев, както и тази на детето на Камен и Ралица, карат майката да вярва, че зад това деяние се крият много повече улики, отколкото на пръв поглед изглежда. Докъде ще стигне търсенето на подробности за съдебния лекар и има ли нещо общо работната му етика с резултатите от експертизите? Убийство или самоубийство ще се окаже смъртта му? 

Едно е ясно – двете престъпления са свързани, а издирването ще отведе полицаите до един възможен извършител. Кой е той и какви са мотивите му – отдел Издирване ще се сблъска с обезпокояващо разкритие. 

Не пропускайте „Отдел Издирване“ всеки петък от 22.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара