БНТ сваля Люба Пашова от ефир заради изборите


Люба Пашова и Юлияна Дончева - две красиви дами, с дълъг опит като журналисти и водещи от малкия екран се събират, за да разменят ежедневните си роли и да се подкрепят професионално в най-женския месец от годината. Юлияна Дончева, едно от най-красивите и популярни лица в телевизионния ефир ще води следващите няколко броя на предаването „Извън играта“ по БНТ 1, докато не по-малко чаровната водеща и автор на предаването Люба Пашова отсъства от работа. Промяната се налага поради участието на Люба Пашова в предизборната кампания за предстоящите избори като кандидат от гражданската квота в нейния роден град Кюстендил. Двете журналистки се познават от много години, работили са заедно в БНТ и подхождат с доверие, професионализъм и страст към работата си в телевизията. Затова и двете приемат с усмивка предизвикателството Люба да е „извън играта“, а Юлияна да „влезе в играта“.

Промяната анонсира самата Люба Пашова в профила на предаването във Фейсбук и се обърна към верните си зрители и почитатели: „Скъпи приятели, знаете, че приех предизвикателство, заради което в дните до 4- ти април, няма да мога да се срещам с вас в “Извън играта”. Предаването, обаче се завръща на екрана на БНТ 1 и аз моля за вашето внимание и подкрепа към Юлияна Дончева - добре познато лице и водещ с дългогодишен опит. Общата ни снимка, както се вижда, е от далечната 2001 година, но поне в отношението към това, което правим с любов, не сме се променили. С много обич към всички верни зрители и приятели: Люба“.

Гости в актуалния брой на „Извън играта“ бяха солистите на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола Хаджитанев, които разказаха как той е можел да стане футболист, а тя е имала данни за певица, но сцената ги е събрала и на нея творят красота вече повече от 10 години. Тази събота в предаването специален гост ще бъде журналистът и моден критик проф. Любомир Стойков. 


Юлияна Дончева има солиден опит телевизионния ефир и БНТ – била е водещ на първото светско предаване в България „Звезди в ефира“, в което успява да вземе интервюта от световни зведи като Харисън Форд, Моника Белучи, Браян Адамс, Селин Дион, Стинг, Антонио Бандерас и много др. През годините води „Стил“, стартира свое собствено предаване „Стилисимо“ и участва в първия сезон в предаването „Неделя със...” с Димитър Цонев по БНТ. Наред с политическата си кариера е била водеща на предаването „Извън контрол“ по Евроком, а тв кариерата си стартира в италианската телевизия RAI-2. Съвсем скоро предстои да излезе и първият ѝ роман „Път за всеки“. 

„Извън играта” е предаване за живота извън… сцената, спорта, екрана. Показва популярните личности в необичайна и непозната светлина. Гости на водещата Люба Пашова са популярни лица от различни обществени сфери – спортисти, актьори, музиканти, журналисти. Предаването опитва да надникне зад завесите, да изведе на преден план това, което не знаем за популярните личности.

Гледайте „Извън играта“ в събота от 18:30 часа по БНТ 1.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара