Шокираща истина за дъщерята на Петкови излиза наяве в „Отдел Издирване“


Кой стои зад мистериозната смърт на дъщерята на Камен и Ралица? Каква е била причината за престъплението и възможно ли е да бъде дадена прошка за непростим грях? Страшните отговори на тези и още въпроси предстои да станат ясни в новия епизод на криминалния сериал „Отдел Издирване“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA ще излязат наяве коварни истини, за които никой няма да бъде подготвен. 

След всички разкрития, които Отделът направи по време на разследването на убийствата на Кавалджиев и Цайса, Ралица ще свърже парчетата от пъзела, който я отвежда до единствения възможен извършител на престъплението – човек от близкото й обкръжение, за когото никога не е предполагала, че може да бъде предател. Кой се крие зад убийството на Нина, какви са мотивите му да и готов ли е да плати високата цена за непростимата постъпка? 

Камен от своя страна веднага ще разбере, че бившата му жена планира да извърши нещо опасно и няма да остане безразличен към случващото се, твърдо убеден, че обвиненията ѝ са плод на въображението и неутешимата мъка по загубата на детето. Фактите, които ще му разкаже Ралица за случая, обаче, ще го разклатят из основи и ще го накарат да се изправи пред един от най-големите си кошмари и истина, с която не е ясно дали може да се изправи. 

Част от напрегнатите събитията ще стане и сегашният съпруг на Ралица. Провокиран от ревността и недоверието към жена си, Петър ще се окаже в центъра на събитията. Какво ще се случи в новия епизод и ще повдигне ли той още по-големи въпроси, не пропускайте да разберете този петък от 22:00 ч. в “Отдел Издирване“ по NOVA.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара