Супер звездите Филип Киркоров и дует “Ритон” с първа ексклузивна среща на живо - тази вечер в “Шоуто на Николаос Цитиридис”


Звездата на руската естрада с любопитен разказ как разпродал мега-гардероба си по време на пандемията – тази вечер по bTV

Тази вечер точно в 22:30 ч. зрителите на bTV ще станат свидетели на историческа първа среща на живо между мега звездата на руската естрада – Филип Киркоров и българските му колеги и приятели – Катя и Здравко от дует “Ритон”. Те ще се срещнат за първи път “очи в очи” от четири години насам – в студито на “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Тримата, които са известни с приятелството си от години, не бяха в добри отношения през последните от тях, а че всичко това “вече е минало” ще покажат и докажат самите те в понеделник вечер по bTV. Много музика, златни хитове, общи изпълнения, спомени, снимки и усмивки от старите ленти ще усмихнат широко и всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу, до сега. От позцията на своите 27 години, водещият Николас Цитиридис ще бъде щастлив да се запознае с неподозирани за него музикални истории от близкото и не чак толкова близкото минало, ще се срещне “очи в очи” със звездите на “Златния орфей” и дори ще се “пренесе” в славните му години. А с изпълнението на песента “Захар”, чийто автор е Филип Киркоров, на молдовската певица в конкурса „Евровизия“ - Наталия Гордиенко, всичко бързо ще си дойде на мястото и ще върне гостите и водещия в днешния ден. 


В “Шоуто на Николаос Цитиридис” мега звездата Филип Киркоров ще разкаже още какво е правил и прави по време на пандемия, от кога не е бил в България и ще сподели как е разпродал мега-гардероба си, който наистина е мега, точно в този момент. 

Гледайте ексклузивната и емоционалната първа среща на живо между мега звездите на руската и българската естрада – само в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер от 22:30 ч. по bTV. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара