Акцентите по Boomerang за април 2021 г.


Скоро ни предстоят страхотни априлски забавления по Boomerang. Задава се старта на поредицата „Шап-Шап и шапчовците“, в която няколко добродушни гъбки, водени от любознателния Шап-Шап, разкриват тайните на горските кътчета. За най-малките зрители ще има и нови епизоди на Power Players, както и вълнуващи мистериозни приключения със Скуби.

„Шап-Шап и шапчовците“
От 19 април – всеки ден от 18.00 ч.
 

Малкият Шап-Шап не се страхува от никакви предизвикателства. Той е малко несигурен, но смел, което улеснява разучаването на буйната растителност в гората. Всеки ден среща нови обитатели на това зелено и любопитно място. Малката Лилит винаги е до него – като доброто й настроение успява да освети дори най-облачните дни в горската земя. Шап-Шап има и най-добър приятел, на име Шеп, който притежава необуздано любопитство и иска да знае всичко за дома им - градчето Шаптън. В премиерните епизоди, героите ще намерят самотно яйце и ще се опитат да го занесат там, където му е мястото: Шап-планината. Но дали ще успеят?

„Шап-Шап и шапчовците“ не е само история за страхотни приключения, но и за пътя на себеопознаването. В този свят, пълен с интересни герои и същества, най-важното нещо се оказва да откриеш кой си всъщност, независимо с какви трудности се сблъскваш. 

Всеки ден от 18.00 ч.

Power Players

От 12 март – всеки ден от 14.00 ч.

Power Players е обичано предаване, което познаваме от Cartoon Network. А сега ще му се насладим и по Boomerang. Най-малките зрители ще могат да проследят приключенията на 9-годишния Аксел и неговите играчки, но това не са обикновени играчки: те могат да оживяват. Сред тях има някои много интересни герои като например: Сержант Щурм, хитрият Галилео, борецът Маско, роботът Слобот, куклата Боби Блоби и синьото мече Варварина. Сега Аксел и талантливият екип ще имат възможност да спасят света от най-различни злодеи.
В един от първите епизоди приятелите ще трябва да върнат чука на Варварина от злонамерената принцеса Сладкосолна, която го е придобила от ... Галилео. Героите също ще организират забавни състезания, за да тестват скоростта и издръжливостта си. А когато Слобот загуби, се превръща в три отделни робота - всеки с различен характер. 

Всеки ден от 14.00 ч.
„Boomerang кино със Скуби-Ду“
От 1 април – четвъртък до вторник от 11.00 ч.


Десетилетия наред феновете са запленени от приключенията на забавното куче и групата млади детективи. А сега предстои още от Скуби по Boomerang. Всеки от филмите, които ще бъдат излъчени, има нова загадка и нови улики, а бандата ще трябва да ги разследва. Игралният „Скуби Ду: Мистерията започва“ ще покаже на зрителите как Дафни, Велма, Фред и Шаги са се запознали в гимназията. По случайност те попадат в училищно сбиване, за което директорът ги наказва. Въпреки че изглеждат напълно различни хора, те бързо откриват, че ги обединява страстта им към разкриване на мистерии и започват да работят заедно. Във филма Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur, приятелите ще си вземат заслужена почивка в слънчевия Ню Мексико. Шаги се нуждае от релакс след предишните сблъсквания със страховити призраци. Екипът обаче ще трябва да обедини сили за пореден път – тъй като в района се появява древен динозавър, който сее хаос и пази скъпоценни съкровища. 
 
От 1 до 6 април от 11.00ч. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара