Акцентите по Cartoon Network за април 2021 г.


Cartoon Network през април ще е място за страхотни премиери. Зрителите ще имат възможност да отидат на „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ заедно с любимите си герои. А „Господин Магу“ идва за първи път в програмата на канала.

„Епичното пътешествие на Фин и Джейк“

От 5 април – всеки делник от 15.00 ч.


Страната Ооо е огромен континент, който крие много невероятни кралства и закътани места. В поредицата „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ зрителите ще получат уникалната възможност да посетят отдалечените региони на Ooo. В един от епизодите, героите ще навестят забавен жълт слон от Кралство Бонбония. А в друг, Фин ще се опита да убеди Джейк, че Принцесата Огън всъщност не е зла. Ще успее ли да го направи, въпреки желанието на героинята да превземе Кралството на Гоблините? Фин и Джейк също ще пътуват до Облачното кралство търсене на ново място живеене. Те ще посетят и пчелния кошер, и къщичката за птици. Гледай и виж всичките им приключения!

Всеки делник от 15.00 ч.


„Господин Магу”

От 12 април – всеки ден от 17.00 ч.


Господин Магу идва за първи път по Cartoon Network. Гледай и се забавлявай с него от самото начало на със сезон 1!

Господин Магу е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг -  хамстерът мегаломан Физ.

Всеки ден от 17.00 ч. 


„Бакуган: Арморд Алайънс“

       От 19 април – всеки ден от 20.25 ч.

Във втория сезон на „Бакуган: Арморд Алайънс“ ни очакват нови приключения с бакуганите. Както знаем, те са магически същества, които имат суперсили. Благодарение на това, собствениците им ги използват за да правят добрини. Откакто Дан, Уинтън и Лия откриват съществуването на създанията, непрекъснато спасяват света и дори стават известни.

В премиерните епизоди неочакван противник ще въздейства на ума на Дан. Той го постига като се прокрадва в сънищата на момчето и чрез ред кошмари го убеждава в злите си планове. Сега останалите приятели трябва да ползват бакуганите, за да спрат Дан и да му попречат да стори вреда. Това се оказва особено трудна задача за Арморд Алайънс, тъй като противниците им са създали супер-бакуган, който съчетава силите на няколко създания.   

Всеки ден от 20.25 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара