Съдия Джуди отново ще изумява аудиторията по CBS Reality през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по канал CBS Reality.

Съдия Джуди

Сезон 17 

Премиера на канала


От 5 април, всеки делничен ден, тройни епизоди в 11:35 и 19:55 ч. , с повторение през уикендите в 14.30 ч. от 17 април

Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр. Тя служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот.

В премиерния 17-и сезон на хитовата поредица „Съдия Джуди“ потомственият съдия от щата Ню йорк – съдия Джуди Шиндлин, отново ще изумява аудиторията със способността си да пресича всеки спор и да взема често пъти изненадващи решения и присъди!  

57-годишни сестри близначки са съдени за медицински разходи от жена, която твърди, че е нападната и нахапана жестоко от тяхната немска овчарка… Жена съди бившия си приятел за дълг по кредитна карта, талони за паркиране, неплатени такси и разходи за ремонт на автомобил. Той отрича да й дължи каквото и да било… Семейни връзки в полицията и вандализъм влизат в сила, когато семейна двойка съди мъж, когото обвинява в кражба… Тийнеджър се явява в съда, за да свидетелства, че леля му е негова болногледачка, докато майка му твърди, че това не вярно и че не дължи възнаграждение на сестра си за грижите за болния й син… Мъж е лишен от свобода след сбиване с любовника на съпругата си. Той съди новия й любовник за това, че се е настанил в къщата му, докато той е в затвора... Мъж съди бившата си любовница, че е продала колата му, докато е бил в затвора, а тя го обвинява за нанесени морални щети... Това са само някои от новите случаи, по отношение на които съдия Джуди трябва да вземе отговорно решение и да отсъди справедливо! 


Прелюбодейци

Сезон 9

Премиера на канала


От 15 април до 14 май, всяка делнична вечер в 22:50 и 2.40 ч., 

с повторение на двойни епизоди всяка събота и неделя в 22.00 ч. от 8 май

Очаквайте нов динамичен сезон на хитовия сериал „Прелюбодейци“, в който частните разследващи на телевизионната продукция ще ви впечатлят със своята изобретателност!   

В първия епизод от този нов сезон ще се срещнем с Анжела, която се опасява, че през последните месеци нещата във връзката й не вървят добре. Нейният приятел вече не я кара да се чувства желана както преди. Всяка вечер той остава до късно пред компютъра, като често прекарва там цяла нощ… Обзета от съмнения, Анжела издебва удобен момент и проверява в компютъра му, за да открие огорчена, че той е регистриран в множество сайтове за запознанства. Тя се чувства като глупачка, че го е представила на семейството си, и решава да се обади на детективите на „Прелюбодейци“, за да се убеди, че със сигурност е мамена от приятеля си. Две седмици по-късно подозренията на Анжела се потвърждават и „Прелюбодейци“ й дават възможност да се изправи срещу страховете си и срещу мамещият я мъж…   


На косъм

Сезон 7

Премиера на канала


От 24 април, всяка събота и неделя в 13:40 и 19.30 ч., 

с повторение всеки делничен ден в 9.30 и 14.55 ч. от 3 май

И в своя нов сезон сериалът „На косъм“ пресъздава историите на обикновени хора, изправени пред необикновени обстоятелства. С достъп до различни източници, като видео- и телефонни записи, направени от жертвите и от свидетели, драматични действителни обаждания на телефон 999 и свидетелства от първа ръка на оцелели, на техни приятели и на семействата им “На косъм” възкресява моментите, в които за части от секундата събития от ежедневието се превръщат в бедствия. Екипът на предаването се среща с хората, които са оцелели при бедствени ситуации, за да разкажат преживяванията си.

В първия епизод от новия сезон ще видим как скала се разпада под краката на турист, докато той търси кучето си, но мъжът е спасен от екип на бреговата охрана. Драматичната спасителна акция е заснета до последния детайл от любителска камера. Също така ще станем свидетели на това как случайни минувачите спасяват живота на жена, която внезапно припада на улицата…

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара