Уникална „колекция“ от огнестрелни оръжия по Outdoor Channel през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по Outdoor Channel.


TOP GUNS

Искали ли сте някога да научите повече за огнестрелните оръжия? 

През април Outdoor Channel ще представи всичко за тях в две свои популярни поредици „Gun Stories“ и „Shooting Gallery“.

От 1-ви април, всеки делничен ден от 16.00 ч., с повторение в 20.30 ч.


GUN STORIES


Воден от Джо Мантеня – популярен актьор и ентусиазиран любител на оръжията, сериалът „Gun Stories“ запознава зрителите с историята на огнестрелните оръжия – от началото на проектирането до използването им на терена. В течение на епизодите историци, стрелци, треньори и експерти от оръжейната промишленост представят тези оръжия в историческия и социалния им контекст, което придава на “Gun Stories” характер на уникална и широкообхватна историческа колекция от образци на бойни оръжия.


SHOOTING GALLERY


„Shooting Gallery“ е модерно телевизионно предаване за истинските и запалените стрелци – независимо дали са колекционери, състезатели, ловци или притежатели на оръжие за самоотбрана. Всеки епизод е посветен на една тема, давайки на зрителите наистина задълбочена представа и вълнуващо усещане за нея.

Водещият Майкъл Бейн се противопоставя на стереотипите. Той се опира на богатия си опит и на кариерата си като журналист, сценарист, професионален авантюрист и признат експерт по огнестрелните оръжия в някои от най-иновативните и успешни програми за спортна стребла в света.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара