Акцентите по Discovery Channel за април


Представяме ви акцентите по Discovery Channel за април.

Голи и уплашени XL

От понеделник, 19 април, в 21:00 ч.


В едно от най-трудните предизвикателства за групово оцеляване на планетата, 12 елитни експерти по оцеляването отиват на сурово място в Африка, където племената в района живеят на прост принцип: прогонване на слабите. Когато 40-дневното им предизвикателство започва, те се сблъскват със смъртоносни крокодили и опасни леопарди, горещини и дори още по-напрегнати отношения. За да успеят, решителните индивиди трябва да овладеят околната среда, да надмогнат човешката издръжливост и да се справят един с друг в една от най-отдалечените точки на Земята. С разнообразните си умения и характери, дали разликите помежду им ще ги разделят, или ще им помогнат да надделеят над свирепите условия в пустошта по време на най-голямото им предизвикателство до момента?


Потушаване на горски пожари

От събота, 3 април, в 21:00 ч.

Тъй като Калифорния преживява най-разрушителния сезон на пожари в историята на щата, се иска специален екип, който да се бори с почти постоянните пожари. Калифорнийският департамент по горите и противопожарната защита предотвратява пожари и защитава пустошта в Калифорния и е водеща агенция за борба с горските пожари. Драматичната поредица проследява пожарникарите на първа линия на щата - от Шаста на север до Сан Диего на юг, използвайки свръхмодерна технология, включително огнеупорни камери на каските, за да предаде завладяваща перспектива към пожарите. Поредицата показва и историите на героичните мъже и жени, които жертват собствения си живот, за да спасят другите. Докато се борят с опустошителните пожари, те правят всичко възможно, за да опазят хората.


 Ловци на трофеи: Класически автомобили

От сряда, 7 април, в 21:00 ч.

Известният търговец на антики и автомобилен маниак Дрю Причард се завръща на пътя с автомобилния гуру Пол Коуланд в търсене на емблематични коли за купуване, възстановяване и продажба. Този път екипът открива още повече автомобилни съкровища. Дрю се влюбва в класика на автомобилния дизайн - Фиат 139 купе, дело на "Пининфарина", но сериозната ръжда означава колосална възстановителна работа за Пол. Момчетата пътуват до великолепната Кумбрия, за да купят типичен британски роудстър - MGTD. Дрю иска да го направи привлекателен за по-млада публика и измисля спортен ремонт, който разчита на уменията на невероятни майстори. Но докато се подготвят да я покаже на най-старото място за моторни спортове във Великобритания, Дрю се притеснява, че е прекалил. С помощта на армия от автомобилни майстори Дрю и Пол са решени да създадат специални поръчкови автомобили, които да им донесат добра печалба.


Долината на царете: Изгубените гробници

От неделя, 25 април, в 21:00 ч.

Загадките на Древния Египет от отдавна занимават историци и археолози от цял свят. Сега екип от водещи експерти търси из цялата Източна и Западна Долина на царете важни открития с помощта на свръхмодерна технология, за да разбере и последните ѝ тайни. Поредицата предлага първокласно детективско разследване на древния свят, изкопавайки археологически разкрития, създавайки най-добрата карта на съкровищата в Долината на царете и разказвайки историята на Древен Египет.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара