Акцентите по TLC за април


Представяме ви акцентите по TLC по април.

6 дъщери

От 13 април, вторник, в 21:00 часа

Семейство Бъзби имат пет петгодишни дъщери и една дъщеря на почти тийнейджърска възраст, затова животът им е доста натоварен! Още преди пандемията от COVID-19 да промени живота в Хюстън, семейство Бъзби вече бяха заети с планирането на новите училищни графици и семейни пътувания. Този сезон продължава с премахването на местните ограничения за карантина в Тексас и семейството решава да спаси остатъка от лятото с ваканция в къщата на плажа! Но нещата се влошават след откриването на огромен проблем в кухненските им стени, а шокиращата новина на Дейл изправя цялото семейство на ръба. Как ще се справи семейство Бъзби с трудните и радостните мигове в ежедневието, докато момичетата (и светът) претърпяват сериозни промени?


Кажете ДА на булчинската рокля: Ланкашър

От 18 април, неделя, в 21:00 часа

В новите епизоди от поредицата супер стилистът Гок Уан помага на още булки от Северна Англия да намерят перфектната сватбена рокля. В престижния семеен сватбен бутик „Ава Роуз Хамилтън“ в провинцията на Ланкашър, Англия, Гок заедно със своите всеотдайни консултанти дава експертни съвети за стил за големия ден. Но ако мечтаната рокля не съществува, Гок и екипът му ще я създадат! Предстои да видите: Гок е изправен пред предизвикателството да помогне на жена-свещеник, която търси нестандартна рокля за собствената си сватба, а по-късно помага на булка, която обича сватбени рокли, но мрази това как изглежда в тях. Ще има много драматични и емоционални моменти, но независимо от ситуацията мисията на Гок е да накара всяка булка да се почувства невероятно.


Краката ми ме убиват

От 23 април, петък, в 22:00 часа

Някои хора се притесняват от стъпалата си – може би защото миришат или са прекалено космати. Но за други проблемите със стъпалата не са свързани само с външния вид, а са силно болезнени. За щастие на помощ идват подиатрите доктор Брад Шефер и доктор Ебъни Винсент! Тази необичайна поредица проследява как лекуват пациенти с шокиращи проблеми със стъпалата и завинаги променят живота им. Доктор Шефер и доктор Винсент са виждали всичко – от опасния мистериозен случай, който би могъл да се свърже с Човека-слон, до мъж с допълнителен болезнен пръст – и са твърдо решени да изправят пациентите си отново на крака.


Млади и бременни

От 26 април, понеделник, в 21:00 часа

В новите епизоди от поредицата ни очакват повече драматични моменти, повече емоции и повече бушуващи хормони на тийнейджърките с непланирана бременност. Ще видим драматични раждания, семейни вражди, много нови бебета и нови тийнейджърки и ще проследим как те се опитват да обсъждат отношенията си с родители и партньори по време на етапите от бременността преди появата на бебето. Напрежението между майките и дъщерите и между семействата се покачва, защото всеки има мнение кое е най-доброто за младите родители и бебето. Очаквайте в поредицата: Тарън и Риана се подозират в изневяра седмици преди датата на термина на бебето, Джена е заета с подаръка за рождения си ден, а Тайра отива в колеж. Младите обмислят къде да живеят и как да отглеждат своето дете, но дали са готови за тази огромна промяна в живота си?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара